Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » Архів матеріалів
FRESH CLIENTS – Ваш дім
 
На замовлення житлово-будівельної компанії «Ваш дім», фахівці FRESHPR провели комунікаційне дослідження ринку будівельних компаній Львова та України.
В рамках дослідження було проведено аналіз існуючих слоганів та меседжів, а також дослідження наявних доцільних каналів комунікації. Дані роботи дають можливість компанії «Ваш дім» спрямувати свою комунікаційну активність в найоптимальнішому напрямку та ефективніше комунікувати зі своїм споживачем.
ЗАТ Житлово-будівельна компанія "Ваш дім" заснована в жовтні 2002 року. Основними напрямками діяльності товариства є проектування та будівництво житлових, офісно-представницьких, соціально-культурних комплексів та об'єктів побутового призначення. Сайт компанії http://www.vashdim.com.ua/
 
Переглядів: 745 | Додав: superpia | Дата: 26.10.2010

Фоторепортаж від 11.10.2010р.
 
Завдячуючи нашим активним відвідувачам сайту SergSlim та Yura
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 727 | Додав: superpia | Дата: 13.10.2010 | Коментарі (0)

Вигідне розтермінування оплати за паркомісце...
 
На офіційному сайті БК "Ваш дім" з'явилась чергова пропозиція по паркінгах:
 
Шановні автовласники, дуже вигідні умови розтермінування оплати при купівлі паркомісця у підземному паркінгу, житлового масиву "Пасічний" та у житловому будинку по вул. Зубрівській, 45, пропонує Вам компанія ЖБК "Ваш дім".
Лише до 31 жовтня 2010р скористайтесь вигідними умовами купівлі підземних паркінгів у мікрорайоні «Пасічний» та у житловому будинку по вул. Зубрівській, 45. Подбайте про своє авто, придбавши парко-місце в підземному паркінгу з можливістю розтермінування оплати на 20 місяців. Сума щомісячного платежу при розтермінуванні – 4-5 тис. грн.
 
Житловий масив "Пасічний"
... Читати далі »
Переглядів: 1228 | Додав: superpia | Дата: 13.10.2010

Нові фото будівництва житлового масиву "Пасічний" ЗА ЖОВТЕНЬ...
 
На офіційному сайті з'явились нові фото з будівельного майданчику.
 
 
 
 
 
Переглядів: 803 | Додав: superpia | Дата: 06.10.2010

Динамiка квадратного метра
СИТУАЦIЯ. Як i де дешевше орендувати в Українi квартиру та офiс. Цiнова полiтика i перспективи. Дослiдження кореспондентiв «Урядового кур’єра»
 
Активність на ринку нерухомості, будівництва, як лакмусовий папірець відображає відповідний стан економічного розвитку будь-якої держави. Бажання придбати квартиру, поліпшити умови проживання, орендувати майно завжди актуальні та й капіталовкладення таке вигідне. У нас нині цей сегмент загального ринку перебуває у певній стагнації і затишші. Вплив економічної кризи дався взнаки, але певне пожвавлення тут уже прослідковується. Принаймі у найбільших містах України.
 
Страшний механiзм ажiотажу ЛЬВIВ.
 
Ситуацiю на ринку нерухомостi, як i в попереднi роки, ... Читати далі »
Переглядів: 1086 | Додав: superpia | Дата: 05.10.2010

Фоторепортаж від 24.09.10
 
Дякуємо за черговий репортаж користувачу SergSlim
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 732 | Додав: superpia | Дата: 27.09.2010

На Львівщині за 7 років доступним житлом забезпечать 17 тис. осіб
 
14:20, 22.09.2010

За словами доповідача, заступника голови Львівської облдержадміністрації Володимира Губицького, у межах цієї програми держава фінансуватиме 30% будівництва або реконструкції доступного житла – отже, мешканці зможуть купити квартиру лише за 70% вартості. Причому максимальна ціна 1 кв м такого житла встановлена рівні 5148 грн, повідомляє кореспондент ZAXID.NET .
В. Губицький повідомив, що вже готові перші 7 будинків, які містять 120 квартир. До 2017 року, згідно з цією програмою, заплановано забезпечити житлом 17 тис. людей.
Затверджуючи цю програму, Львівська обласна рада внесла поправку, згідно з якою, вона спільно з Львівською обласною державною адміністрацією має розробити житлову програму для дітей-сиріт.
 
 
Оригінал статті ... Читати далі »
Переглядів: 731 | Додав: superpia | Дата: 22.09.2010

Фоторепортаж з місця будови від 13.09.10
 
Вчора ввечері навідався на місце будови. Оскільки було трошки пізно, домовитись про фото безпосередньо з будмайданчика не вдалось. Тому пропоную фотографії фасаду будівлі.
 
Вигляд з боку вул.Зеленої
 
Панорамний вигляд кута з боку вул.Зелена-Пасічна
 
 
Панорама з боку вул. Пасічна
 
Таж сама сторона, але крупним планом по-під'їздах
 
 
... Читати далі »
Переглядів: 727 | Додав: superpia | Дата: 14.09.2010

Житлова криза: «спальні райони» приречені
 
Однією з найнагальніших соціальних проблем в Україні є питання модернізації радянського житлового фонду. Такої думки дотримується експерт Німецько-українського будівельного центру Торальф Вайзе.

Величезні «спальні» житлові масиви, які зводилися у радянський і пострадянський період у великих українських містах, не мають перспективи, вважає Торальф Вайзе. Німецький інженер-містобудівник, посилаючись на міжнародний досвід, закликає центральну і місцеві влади розробити концепції довгострокового розвитку «спальних районів». «Потрібна функціональна суміш у використанні житлового простору. Приміром, у таких столичних районах, як Оболонь або Троєщина слід створювати робочі місця у сфері послуг. Це малий і середній бізнес, я не маю на увазі кіоски. У подібних районах Східної Німеччини вже є позитивний досвід. Якщо на перших поверхах будинків буде більше ... Читати далі »
Переглядів: 899 | Додав: superpia | Дата: 08.09.2010

Какая недвижимость будет продаваема осенью?

Осенью, как и весной-летом, сделки будут заключаться по объектам и первичного и вторичного рынка. Об этом UBR.UA рассказала генеральный директор сети агентств недвижимости Людмила Друзенко.

"На первичном рынке на принятие решений влияют 3 первостепенных фактора: месторасположения, привлекательная цена и степень готовности дома. Особенно интересными были, и будут оставаться квартиры с готовыми документами. Для квартир в домах бизнес-класса, помимо этого, добавляется еще степень готовности самой квартиры: квартиры, сдающиеся "под ключ" продаются быстрее, особенно если учесть что такой вариант предлагают очень мало компаний. Желающих инвестировать в новое жилья на стадии "нулевого цикла" сейчас практически нет, и вряд ли их количество будет существенно расти в ближайшем будущем", - сказала Л. Друзенко.

На рынке вторичного жилья, наибольшее количество договоров купли-пр ... Читати далі »
Переглядів: 759 | Додав: superpia | Дата: 07.09.2010

« 1 2 ... 28 29 30 31 32 ... 37 38 »
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024