Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » Архів матеріалів
Фоторепортаж від 27.11.2010 р.
 
Закінчується листопад місяць і хотілось побачити з яким результатом наші забудовники ввійдуть у Новий рік, тому минулої суботи навідався на місце будівництва мікрорайону Пасічний.  Випав перший сніг, температура була ніби плюсова, але сирість пронизувала аж до кісток. Погода мало сприяла роботі. На будмайданчику вдалось помітити робочих лише на даху другого під'їзду (з боку вулиці Зеленої). Візуальні зміни з моменту останньої тритижневої давності фотосесії невеликі але є. Фактично завершують дах будівлі, утеплено та поштукатурено повністю праве крило і центральна частина будинку, і половна лівого крила (фото 1) - з боку вул Зелена.
 
1. Вигляд з боку вул. Зеленої
 
Є також інформація від користувача нашого сайту "SSS" про те, "Навко ... Читати далі »
Переглядів: 742 | Додав: superpia | Дата: 29.11.2010

Держава даватиме квартири тільки в оренду
 
Проект Житлового кодексу передбачає можливість отримання державного житла тільки в оренду.
Новий Житловий кодекс Верховна Рада має намір прийняти до кінця 2010 року. Наразі проект перебуває в очікуванні проходження другого читання. Він проходить доопрацювання в профільному комітеті, адже і Головне юридичне управління, і Головне науково-експертне управління виявили десятки невідповідностей положень кодексу Конституції, Цивільному кодексу та іншим чинним законам України.
Зокрема, викликає низку питань положення кодексу про переведення житлових приміщень у нежитлові. Особливо привертає увагу той факт, що при переведенні житлового в нежитловий фонд мешканці не мають права претендувати на отримання компенсації або іншого житла взамін.
Також новим кодексом передбачено, що житло з державного або комунального житлового фонду (визначено проектом як соціал ... Читати далі »
Переглядів: 713 | Додав: superpia | Дата: 23.11.2010

Мешканців старих квартир виселятимуть без їхньої згоди

Проект нового Житлового кодексу передбачає автоматичне нарахування пені за несплату комунальних послуг. Також він дає право вилучати житло для будівництва іншого будинку і зобов'язує створювати об'єднання співвласників у всіх багатоквартирних будинках. І це тільки частина нововведень, які містяться в проекті.
Профільний комітет вже рекомендував парламенту прийняти Житловий кодекс у другому читанні. Відповідний законопроект буде розглянуто наступного пленарного тижня.
Після того, як новий Житловий кодекс набуде чинності, мешканців будинків, що підлягають реконструкції або йдуть під знос, зможуть виселяти в будь-який зручний для місцевої влади район незалежно від того, де розташовується будинок, призначений для реконструкції або знесення. Якщо ж власник відмовиться переїжджати, його квартира може бути примусово викуплена з мотивів громадської необхіднос ... Читати далі »
Переглядів: 1228 | Додав: superpia | Дата: 23.11.2010

Для тих, хто з якихось причин не може бачити зображення з вебкамери,
онлайн трансляція якої ведеться з офіційного сайту за адресою
http://vashdim.com.ua/webcam
 
Фото станом на 23.11.10 р. 11.30

Фото станом на 28.10.10 р. 13.45

Фото станом на 20.10.10 р. 17.17

 
Фото станом на 24.09.10 р. 12.05
 

Фото станом на 21.09.10 р. 12.10
 

... Читати далі »

Переглядів: 1478 | Додав: superpia | Дата: 23.11.2010

Мінрегіонбуд: У 2010 році введення житла в експлуатацію збільшиться на 25%
 
В Україні в 2010 році буде введено в експлуатацію 8 млн кв. м житла, що на 25% перевищить аналогічний показник за 2009 рік.
Про це повідомив міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба в ході 30-го засідання Міжурядової ради зі співробітництва в будівельній діяльності країн СНД у Києві в четвер.
"Відповідно до підрахунків, ми вийдемо на восьмимільйонний рубіж здачі житла в цьому році", - говорить міністр.
Яцуба також додав, що "є у нас мрія до 10,5 млн кв. м повернути темпи (введення житла), які були в 2008 році. Це завдання стоїть перед регіонами".
Міністр також повідомив, що в Україні за 8 місяців 2010 року було узаконено і введено в експлуатацію понад 26 тисяч об'єктів будівництва.
Як повідомлялося раніше, Міністерство регіонального розвитку й будівництва прогнозує введення в е ... Читати далі »
Переглядів: 748 | Додав: superpia | Дата: 11.11.2010

Фотозвіт за листопад з офіційного сайту.
 
На офіційному сайті БК "Ваш дім" з'явився фотозвіт про поточний стан будівництва на об'єкті масив "Пасічний". Ось до Вашої уваги ці фото:
 
 
 
 
Вигляд
 
Переглядів: 767 | Додав: superpia | Дата: 09.11.2010

Проект: У 2011 році доступне житло почнуть будувати в шести містах-мільйонниках
 
Реалізація національного проекту Доступне житло буде розпочата з міст-мільйонників, зокрема, Києва, Харкова, Донецька, Львова, Одеси і Сімферополя, де доступне житло почнуть будувати в липні 2011 року.
Про це повідомив керівник робочої групи з підготовки проекту Владислав Ніколаюк.
"Сьогодні є пропозиції від місцевих міськрад і попередні домовленості з Києвом і Харковом. Протягом листопада-грудня я планую проїхати по решті міст - Донецьк, Львів, Одеса, Сімферополь, і ми сподіваємося на тісне співробітництво з ними", - сказав він.
Згідно з проектом, після успішного запуску цього проекту у зазначених містах пропонується реалізувати його в Дніпропетровську, Івано-Франківську, Запоріжжі, Полтаві та Криму. Надалі план буде реалізовуватися в областях.
За його словами, початок реалізації проекту заплановано попе ... Читати далі »
Переглядів: 733 | Додав: superpia | Дата: 03.11.2010

Кризова нерухомість: чого чекати?

На запитання інтернет-аудиторії відповідали представники влади, фінансисти, ріелтори, забудовники й інші учасники ринку нерухомості, пише 100m2.
Так, на питання: "Що вигідно зараз купити: квартиру чи комерційну нерухомість?" Олександр Охріменко, радник голови правління "Укргазбанку", відповів: "Якщо Ви хочете одержати інвестиційний дохід, то краще купувати комерційну нерухомість. Якщо ж мета - придбати нерухомість для мешкання, то зараз дуже вигідно купувати квартири".
У свою чергу, Віталій Бойко, директор консалтингової компанії "Українська торговельна гільдія" сказав, що зараз складно вирішити, що може бути вигідніше, оскільки цікаві пропозиції з'являються в усіх сегментах нерухомості. Тому якщо немає суб'єктивних переваг щодо типу нерухомості, то розглядати треба всі варіанти.
"Чи очікується восени підвищення цін на житлову нерухомість у Києві?" - Так звучало одне з питан ... Читати далі »
Переглядів: 870 | Додав: superpia | Дата: 03.11.2010

Дело: Іпотека під 18% річних може з'явитися через півроку

Банкіри говорять, що їхні кредити під 19-24% річних мало хто хоче брати. Щоб позики стали доступнішими, необхідно знижувати ставки за залученими депозитами, пише газета Дело.
"Максимальна комфортна ставка за іпотекою зараз становить 18%. Все, що вище, - це не ринок. Для того щоб видавати кредити під таку ставку, нам треба залучати депозити під 14-15%. Як тільки ми знизимо ставки по депозитах до 14%, а за моїми прогнозами це відбудеться до кінця лютого - початку березня наступного року, тоді можна досить серйозно говорити про відновлення іпотечного кредитування", - зазначив Делу директор департаменту роздрібного кредитування банку Фінанси та Кредит Ігор Шевченко.
У розпорядженні Дела опинилися дані іпотечних портфелів українських банків на початок жовтня. Згідно з цією статистикою, з 20-ти найбільших іпотечних кредиторів населення чотири змогли наро ... Читати далі »
Переглядів: 726 | Додав: superpia | Дата: 29.10.2010

UDC Holding побудує місто-супутник у Судані вартістю 12 млрд дол
 
Українська будівельна компанія UDC Holding виступить прожект-менеджером в будівництві міста-супутника Хартумі в Судані. Про це сьогодні заявив на прес-конференції генеральний директор компанії Леонід Богданов, передає кореспондент РБК-Україна.
Л.Богданов зазначив, що замовником проекту є кувейтська компанія Al Badr International, а загальний обсяг інвестицій сягає 12 млрд дол. Термін будівництва складе від 4 до 7 років.
На його думку, в цьому проекті буде вестися робота за двома складовими - проектування та ведення управління. Як зазначив гендиректор компанії, робота буде вестися, починаючи з організації тендерів і закінчуючи технічним наглядом за будівництвом. "Дане місто-супутник займе площу близько 600 га. На цій території буде перев ... Читати далі »
Переглядів: 753 | Додав: superpia | Дата: 26.10.2010

« 1 2 ... 27 28 29 30 31 ... 37 38 »
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024