Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » Архів матеріалів
ІНФОРМАЦІЯ ПРО РІШЕННЯ ТА РОЗПОРЯДЖЕННЯ АНТИМОНОПОЛЬНОГО КОМІТЕТУ УКРАЇНИ (АМКУ)
 
· Надано дозвіл ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (м. Львів) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Ремонтно – будівельне управління» (м. Львів), що забезпечує покупцеві перевищення 50 % голосів у вищому органі управління емітента.
 
· Надано дозвіл ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (м. Львів) на придбання частки в статутному капіталі ТОВ «Рибченко» (м. Одеса), що забезпечує покупцеві перевищення 50 % голосів у вищому органі управління емітента.
 
Переглядів: 818 | Додав: superpia | Дата: 07.05.2010

Перваги житлового масиву „Пасічний"
 
На офіційному сайті знайшов цікавий опис проекту

В основу планування будинків закладений принцип максимальної функціональності квартир, в зв’язку з чим і архітектура будинку підкорюється внутрішньому плануванню.

Архітекторами компанії відпрацьовані фірмові стандарти будинків і квартир, невеликі секції з 2-ма, 3-ма квартирами на поверсі, що створюють комфортність і затишок.

Квартири побудовані з наступних показників: кухня не менше 12м.кв.; вітальня не менше 20м.кв.; спальні, не менше 15м.кв.; кухня і вітальня межують через тоншу перегородку, що дозволяє при бажанні організувати кухню-їдальню, площею 32м.кв.; 2-ох рівневі квартири на другому (мансардному) поверсі мають ... Читати далі »
Переглядів: 855 | Додав: superpia | Дата: 07.05.2010

Нові можливості при купівлі квартири зараз
 
На офіційному сайті БК "Ваш дім" з'явилась наступна інформація:
 
Шановні клієнти! Ми з впевненістю можемо сказати що наші планування є одними з найкращих- так як відповідають принципу планування будинків класу "Люкс". Проте, ми чудово знаємо, що планування квартир практично ніколи не бувають ідеальними для їх власників і у них майже завжди виникають ідеї часткового перепланування для максимальної зручності та функціональності. Тому тільки для Вас і тільки зараз ми можемо внести запропоновані Вами зміни у планування квартир на етапі будівництва будинку безкоштовно*.

Тільки подумайте: "для чого Вам витрачати кошти на повторне перепланування чи незначні коригування в розміщенні перегородок? Зробивши такі зміни у планування зараз Ви зекономите гроші в майбутньому на ремонті своєї майбутньої ... Читати далі »
Переглядів: 847 | Додав: superpia | Дата: 05.05.2010

Мінрегіонбуд має намір оприлюднити списки несумлінних забудовників
 
Найближчим часом Міністерство регіонального розвитку та будівництва України планує оприлюднити списки забудовників, що використовують кошти не за цільовим призначенням.
Про це заявив міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба.
За його словами, такі компанії не зможуть розраховувати на державну підтримку. "Мінрегіонбуд планує виділити в 2010 році кошти на добудову 689 будинків з готовністю понад 70% -95%.
Яцуба зазначив, що задоволений рівнем державного фінансування галузі, закладеного в бюджеті-2010. "Те, що ми просили, нам дають", - заявив він.
Також Яцуба заявив, що міністерство планує почати будівництво дешевого житла для вчителів у сільській місцевості. "Поки це лише наші пропозиції", - уточнив він .- У різних областях є окремі райони, де залишилися так звані "столипінські" школи, і саме ... Читати далі »
Переглядів: 873 | Додав: superpia | Дата: 29.04.2010

Мінрегіонбуд: Зниження цін на первинне житло не буде

Міністерство регіонального розвитку та будівництва виключає зниження цін на первинне житло.
Про це заявив заступник міністра регіонального розвитку і будівництва Дмитро Ісаєнко.
За його словами, до кінця року житло, яке має високу ступінь готовності, буде добудовано і викуплено, що спричинить за собою дефіцит готового житла. "Не буде падіння цін. Буде дефіцит на ринку. А якщо є дефіцит - є зростання цін. Нижче, ніж сьогодні, ціни не буде", - сказав він.
Також заступник міністра зазначив, що забудовники зараз не вкладають гроші в об'єкти з низьким рівнем готовності - від 0% до 50%.
Ісаєнко також зазначив, що 28 квітня Мінрегіонбуд має намір надати на розгляд Кабміну порядок використання 1,04 млрд. гривень для добудови житла з готовністю понад 50%.
Раніше Мінрегіонбуд планував у 2010 році направити на фінансування заходів, передбачених державною прог ... Читати далі »
Переглядів: 818 | Додав: superpia | Дата: 28.04.2010

На офіційному сайті викладено відео з віртуальної прогулянки по майбутньому масиву Пасічний.
 

Переглядів: 1265 | Додав: superpia | Дата: 26.04.2010

В Україні сконцентровано близько 6% світового об'єму готівкової доларової маси

За оцінками аналітиків, в Україні сконцентровано близько 6% світового об'єму готівкової доларової маси. Про це сказав президент "Універсальної інвестиційної групи" Віталій Антонов під час відвідин будівництва житлового мікрорайону Пасічний у Львові. Мікрорайон будує компанія "Ваш дім", яка входить до бізнес-групи В.Антонова.
"Це (об'єм готівкової доларової маси в Україні) значний потенціал і його потрібно ефективно задіювати в економіку", - зазначив В.Антонов.
Він наголосив, що сьогодні банки дають надто невигідні пропозиції з кредитування. "Але, за нашими оцінками, через 3-4 місяці кредитні ставки повинні знизитись. Позитивним трендам також сприятимуть транші від МВФ. Окрім того, через рік-півтора ми очікуємо відродження іпотек ... Читати далі »
Переглядів: 871 | Додав: superpia | Дата: 22.04.2010

Квартири у центрі Львова дорожчають
09:44, 20.04.2010
За період з 12 по 18 квітня 2010 середня ціна продажу 1-3 кімнатних квартир на вторинному ринку у Львові зросла на 0,26% ($ 4) до $ 1 373 за 1 кв.м.

Як повідомили ЛІГАБізнесІнформ в компанії "SV Development", при цьому найдешевшим залишався Сихівський район, із середнім показником $ 1 137/кв.м., Найдорожчим - Галицький район, де середня ціна продажу склала $ 1 762/кв.м.
Рейтинг цін продажу квартир по районах Львова (вторинний ринок - старе житло): Галицький район - зростання 1,03% (на $ 18) до $ 1 762/кв.м.;
Франківський район - зниження 0,36% (на $ 5) до $ 1 343/кв.м.;
Личаківський район - зниження 0,04% (на $ 1) до $ 1 290/кв.м.;
Залізничний район - зростання 0,29% (на $ 4) до $ 1 233/кв.м.;
Шевченківський район - зниження 0,26% (на $ 3) до $ 1 178/кв.м.;
Сихівський район - зростання 0,56% (на $ 6) до $ 1 137 ... Читати далі »
Переглядів: 824 | Додав: superpia | Дата: 20.04.2010

Мінрегіонбуд: Будівництво інженерних мереж за державні кошти здешевить первинне житло

Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба вважає, що при недоліку бюджетних коштів на забезпечення всіх черговиків житлом держава повинна сприяти здешевленню житла, що будується шляхом будівництва за державні кошти інженерних мереж і комунікацій.
Про це повідомила прес-служба Мінрегіонбуду.
"Головне завдання держави - максимально здешевити вартість квадратного метра житла. У такій ситуації більшість людей зможе дозволити собі придбати або побудувати житло самостійно", - цитує міністра прес-служба.
Серед заходів, які дозволять здешевити житло, яке будується, міністр також назвав безкоштовне виділення ділянок під будівництво доступного житла органами місцевого самоврядування, використання нових технологій у будівництві, використання вітчизняних будматеріалів. "Все це дозволить споруджувати житло в ... Читати далі »
Переглядів: 734 | Додав: superpia | Дата: 15.04.2010

Лучшие менеджеры страны
Сотню лучших топ-менеджеров страны возглавили сразу пять руководителей компаний — Александр Глусь, Филя Жебровская, Жан Робер Жуэ, Юрий Логуш и Томаш Фиала
 
Журнал «ТОП-100 Рейтинг. лучших компаний Украины» составил рейтинг лучших топ-менеджеров Украины. Первое место между собой разделили сразу пять управленцев, набрав максимальное количество баллов. В их числе — председатель совета директоров «Nemiroff Холдинг» Александр Глусь, генеральный директор компании «Фармак» Филя Жебровская, генеральный директор «АрселорМиттал Украина» Жан Робер Жуэ, управляющий директор инвестиционной компании «Драгон Капитал» Томаш Фиала и председатель правления компании «Крафт Фуд ... Читати далі »
Переглядів: 970 | Додав: superpia | Дата: 14.04.2010

« 1 2 ... 31 32 33 34 35 ... 37 38 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024