Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2010 » Травень » 7 » На правах безоплатної реклами
10:09
На правах безоплатної реклами
Перваги житлового масиву „Пасічний"
 
На офіційному сайті знайшов цікавий опис проекту

В основу планування будинків закладений принцип максимальної функціональності квартир, в зв’язку з чим і архітектура будинку підкорюється внутрішньому плануванню.

Архітекторами компанії відпрацьовані фірмові стандарти будинків і квартир, невеликі секції з 2-ма, 3-ма квартирами на поверсі, що створюють комфортність і затишок.

Квартири побудовані з наступних показників: кухня не менше 12м.кв.; вітальня не менше 20м.кв.; спальні, не менше 15м.кв.; кухня і вітальня межують через тоншу перегородку, що дозволяє при бажанні організувати кухню-їдальню, площею 32м.кв.; 2-ох рівневі квартири на другому (мансардному) поверсі мають виходи на сходову клітку, що дає можливість в майбутньому, при потребі, отримати дві незалежні повноцінні квартири. Разом з тим планування цього поверху може бути виконаним за Вашим бажанням. максимальна кількість балконів і лоджій, практично з кожної кімнати.

Перевагами кожного будинку є: автоматичні дахові котельні забезпечують теплом і гарячою водою через теплові лічильники кожну квартиру; баки добового запасу води з автоматичною насосною станцією гарантованого водопостачання; електропостачання від власних трансформаторних підстанцій кожна секція будинку нараховує 18-30 квартир, 1 ліфт, має приміщення для консьєржів (охорони) і броньовані вхідні двері з домофонами; будинки обладнані телефонною мережею; в 2007 році Львів увійшов в 6-ти бальну сейсмічну зону, в зв’язку з чим конструкцію будинку введені антисейсмічні заходи.

Подвір’я будинку утворено відповідним розташуванням секцій і являє собою великий (в 2 рази більше нормативного) простір, який зорієнтований на південь і інсолюється протягом всього дня. У внутрішньому дворі розташований дитячий майданчик, майданчик для відпочинку, господарські майданчики і гостьова стоянка для машин, а під цим всім підземна стоянка на 100 автомобілів мешканців мікрорайону.

Проектом забудови передбачені власні об’єкти: школа на 500 учнів; медичний діагностичний центр; безліч магазинів, хімчистка, аптеки; власне домоуправління.

Всі об’єкти окрім школи і дитячого садка розташовуються на перших поверхах будинків і мають вихід тільки на зовнішній периметр будинку.

Проектом передбачена дорога для громадського транспорту з вул. Пасічної на вул. Зелену через мікрорайон, що забезпечить можливість швидко дістатись з мікрорайону в будь-яку частину міста.

Величезний зелений масив Винниківського лісу на відстані 200м, відсутність в радіусі 1 км промислових викидів, автомагістраль Пасічна – Луганська, яка швидко з’єднає з усіма районами міста, а також повний набір соціальних закладів створює найкомфортніші умови для проживання.

 
Переглядів: 855 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024