Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Домашні клопоти » Ремонт, дизайн та інтер'єр » Інтернет магазин буд.матеріалів www.360.lviv.ua (Інтернет магазин буд.матеріалів www.360.lviv.ua)
Інтернет магазин буд.матеріалів www.360.lviv.ua
360lvivuaДата: Четвер, 18.11.2010, 12:58 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 1
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
В інтернет-магазині представленний широкий асортимент зарубіжних виробників: Imola (Італія), LaFaenza (Італія), Oldsax (Італія), Flaviker (Італія), Herberia (Італія), Flaviker (Італія), Gres de Aragon (Іспанія), Exagres Gresan (Іспанія), Gomez (Іспанія), Oset (Іспанія), ABC-Klinkergrupe (Німеччина), RAKO (Чехія), Kerko (Словакія), Paradyz (Польща) , Cerrad (Польща), CeramikaGres (Польща), NowaGala (Польща), Opoczno (Польща), Cersanit (Польща), Eurofloor (Польща), а також вітчизняних : Venissa (Україна), Zeus Ceramica (Україна), Nota Ceramica (Україна-Іспанія),Brama (Україна).

Різноманіття, різнобарвність та різноформатність продукції з нашого каталогу допоможе Вам втілити в життя нестандартні дизайнерські рішення по оформленню будь-яких приміщень.

Оригінальна керамічна плитка, мозаїчні та декоруючі елементи, міжкімнатні двері, ламінат, декоративні штукатурки та природній камінь представлені в різних напрямках, від класики до модерму. Оберіть свій стиль, який буде відображати Ваш неповторний та цікавий внутрішній світ!

Переглядайте та замовляйте продукцію в нашому інтернет-магазині не виходячи з дому чи офісу! Економте свій час, зверніться до нас і ми все зробимо для Вас!

Створюйте красу і комфорт навколо себе разом з нами!

Прикріплення: 6031442.jpg (421.6 Kb)
 
superpiaДата: П`ятниця, 19.11.2010, 12:05 | Повідомлення # 2
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 221
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Offline
Ще б магазин пообіцяв ексклюзивну знижочку для інвесторів масиву Пасічний, взагалі б було прекрасно.
 
Форум » Домашні клопоти » Ремонт, дизайн та інтер'єр » Інтернет магазин буд.матеріалів www.360.lviv.ua (Інтернет магазин буд.матеріалів www.360.lviv.ua)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024