Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » Архів матеріалів

Від завтра у Львові призупинять опалювальний сезон

У зв’язку з потеплінням, від завтра у Львові планують тимчасово призупинити опалювальний сезон.

Про це повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка під час засідання виконавчого комітету ЛМР 3 листопада, передає кореспондент «Вголосу».

За його словами, з завтрашнього дня синоптики обіцяють +15 градусів тепла вдень і +7-8 градусів вночі. Відтак, аби зекономити газ, а також кошти мешканців, яким доводиться платити за кожну гігакалорію тепла, у Львові тимчасово вимкнуть опалення.

Як додав Олег Синютка, сьогодні вночі комунальники ще прогріють школи, садочки та інші бюджетні установи.

Перший заступник міського голови Львова зазначив також, що практика показала – опалювальний сезон у Львові можна без проблем ввести за один день, тому, як тільки температура почне знижуватися, до помешкань львів’ян з ... Читати далі »

Переглядів: 477 | Додав: superpia | Дата: 03.11.2014 | Коментарі (0)

Львіводоканал запустив сайт, де можна подати показники лічильників

У Львові презентували новий сайт, де на інтерактивній карті можна відстежувати аварії на водопроводах, переглянути нарахування за водопостачання та подати показники лічильників он-лайн

На сайті можна переглянути нарахування та оплати за конкретний період по власному особовому рахунку, повідомили у прес-службі Львівської міськради. Також користувач зможе переглядати історію показників квартирних лічильників та самостійно вносити показники он-лайн.

Сайт міститиме всі інформаційні матеріали, що стосуються порядку підключення до мереж водопостачання та каналізації. Користувачі матимуть змогу завантажити зразки заяв та переліки необхідних документів, а ще отримати консультацію.

... Читати далі »

Переглядів: 503 | Додав: superpia | Дата: 25.10.2014 | Коментарі (0)

Опалювальний сезон у Львові планують розпочати 1 листопада

Про це 17 жовтня під час засідання виконкому ЛМР повідомив перший заступник міського голови Львова Олег Синютка.

«Відповідно до прогнозу погоди, під 1 листопада, напевно, треба буде починати опалювальний сезон», – зазначив він.

Нагадаємо, за інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», станом на 15 жовтня, з 1620 будинків теплоносієм заповнено 1589. Акти готовності до зими підписані у 1591 будинку.

Внутрішні системи опалення не заповнені у 31 будинку, з них через відсутність актів готовності будинків до зими – 18, через ремонтні роботи в середині будинку – 5, через відсутність звернення власника – 6, через ремонт тепломережі – 1.

«На сьогодні теплоносієм вже заповнено 98% будинків житлового фонду. Однак, залишаються будинки, які досі не мають акту готовності. Найбільше серед них бу ... Читати далі »

Переглядів: 461 | Додав: superpia | Дата: 17.10.2014

У Львові на вул. Дж. Вашингтона – Зеленій облаштували кільце

У Львові на вул Дж. Вашингтона – Зеленій влаштували кільце, відтак, змінивши рух транспорту – там організовано рух по колу.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

За словами голови Сихівської районної адміністрації Ірини Маруняк, працівники ЛКП «Львівелектротранс» переключили контактні мережі, тролейбуси теж їздять по колу.

«Зі сторони вул.Дж.Вашингтона розширено дорогу, також були перенесені конструкції зовнішньої реклами. Виставлені усі необхідні дорожні знаки. Роботи з облаштування кільця ще тривають. До кінця тижня ще мають бути влаштовані трикутники-роз’їзди, висаджені багаторічні рослини», – сказала вона.

Усі роботи виконувалися за кошти Сихівської та Личаківської районних адміністрацій. Рішення про облаштування кільця було прийняте  на міській комісії ... Читати далі »

Переглядів: 596 | Додав: superpia | Дата: 22.09.2014 | Коментарі (0)

Благодійний аукціон.

12 вересня 2014 року у внутрішньому дворику нашого будинку відбувся черговий благодійний аукціон - "гаражний розпродаж". Участь у ньому взяли участь дорослі та маленькі мешканці будинку. Діти малювали і писали листи для воїнів, а дорослі мали змогу купити книги та різноманітні речі. Усього разом було зібрано 1700 грн.! Гроші переведені на "Аптечки для захисників".


 

 

 

Переглядів: 454 | Додав: superpia | Дата: 20.09.2014 | Коментарі (0)

Кабмін вирішив скоротити термін опалювального періоду для економії газу

Згідно затвердженого урядом плану проходження опалювального сезону, Кабмін розраховує зекономити 2,47 млрд кубометрів газу.
Про це заявив заступник Міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Андрій Білоусов, повідомляє прес-служба міністерства.
За словами чиновника, Мінрегіон узагальнив плани заходів регіонів зі зменшення споживання природного газу теплопостачальними підприємствами на 30%.
"Ми узагальнили такі плани кожного регіону. Виходячи вже зі зведеного Плану, скорочення споживання природного газу у порівнянні з серпнем 2013 – березнем 2014 років складатиме 29,6%, або 2,47 млрд метрів кубічних при запланованій потребі скорочення 2, 5 млрд кубометрів газу", – повідомив Білоусов.
Заступник міністра уточнив, що на за рахунок організаційних заходів (оптимізація спожи ... Читати далі »

Переглядів: 552 | Додав: superpia | Дата: 12.09.2014 | Коментарі (0)

Благодійна допомога.

Друзі!
Наш сусід Володя з 6-го підїзду їде в зону АТО та має можливість передати

зібрану нами "Посилку для бійця" для військовослужбовців з частини 7опААВЧ а3913 Калинів (вертолітний полк).


ТЕРМІНОВО!!! До відправлення маємо ТІЛЬКИ 3 ДНІ!

Продукти (крупи, мівіна , консерви, вода, чай, кава, шоколад, сгущене молоко і т.д.), засоби гігієни, одяг (светри, дощовики, шкарпетки, термобілизну, нижню білизну, і т.д.), цигарки ... все що на Вашу думку може знадобитися бійцеві.
Хто немає часу на придбання потрібних речей, може долучитись коштами.

Речі збираємо: кв.149 (7п.) Іра 0673964519
    або офіс-магазин шкіри, 13 підїзд.

Переглядів: 528 | Додав: superpia | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

ПТН ПНХ!!!

Кожен виражає свою громадську і політичну позицію як може і як вважає за потрібне.
Ось і в нашому подвір'ї можемо бачити актуальний слоган нашого часу на авто нашого сусіда..

Переглядів: 531 | Додав: superpia | Дата: 03.09.2014 | Коментарі (0)

Благодійний аукціон.

31 серпня та 2 вересня 2014р. у внутрішньому дворику нашого будинку, завдяки старанням нашої сусідки п.Олі відбулися "Благодійні Гаражні Розпродажі!". Книги, одяг, посуд, іграшки і все що хто бажав можна було принести для розпродажу. Усі зібрані кошти пішли на Аптечки для захисників. Хто придбає три (або більше) речі, отримав смачний домашній кексик. За перший день розпродажу було зібрано 120 грн, а за два дні - 916 грн. Організатори щиро дякують усім, хто долучився до акції!
А ми в свою чергу дякуюємо таким п.Олі за цю благородну акцію!

Переглядів: 574 | Додав: superpia | Дата: 02.09.2014 | Коментарі (0)

У Львові дедалі частішають крадіжки велосипедів

Щотижня в Інтернеті публікують по декілька оголошень з фотографіями викрадених у Львові велосипедів. Точної цифри не знають навіть у міліції, адже там такої статистики не ведуть.
Як інформують«Головні новини Львова», хоч велолюбителі і радять залишати велосипеди у людних місцях на велопарковках, навіть з парковки на площі Ринок, що біля входу до Львівської міської ради, де встановлені камери відеоспостереження, велосипеди також зникають.
Іноді від них страждають навіть іноземці. Так, Чад, студент із Греції, лише не кілька хвилин припнув велосипед у під’їзді, а коли повернувся, велосипеда вже не було. «У мене в багатьох друзів така сам ситуація. Вони купили такі дуже хороші велосипеди за 10-15 тисяч грн і їх вкрали. Купили – і знову вкрали. Зараз постійно крадуть», - каже Чад.
Досвідчені велосипедисти радять купувати для в ... Читати далі »

Переглядів: 519 | Додав: superpia | Дата: 26.08.2014 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 37 38 »
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024