Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » Архів матеріалів
Тимошенко на Львівщині: Економічний форум, Євро-2012, церква
 
    На Львівщині триває ІX міжнародний економічний форум. На ньому вже побували Глава держави, представники Секретаріату та провідні експерти, а сьогодні приїхала Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко. Заплановано, що під її головуванням відбудеться засідання Клубу регіональних лідерів, участь у якому візьмуть три екс-прем’єр-міністри України Анатолій Кінах, Юрій Єхануров, Валерій Пустовойтенко та інші.

  Прибувши до Львова, Юлія Тимошенко перш за все розпочала активне обговорення ходу підготовки Львова до Чемпіонату Європи з футболу у 2012 році. «Після зміни замовника реконс ... Читати далі »
Переглядів: 860 | Додав: superpia | Дата: 04.10.2009 | Коментарі (0)

«Тіньовий» бізнес після кризи опиниться за бортом - Антонов
«Тіньовий» бізнес після кризи опиниться за бортом – про це сьогодні, 1 жовтня, під час ІХ Львівського міжнародного економічного форуму, що відбувається у м. Трускавець, заявив відомий на Львівщині бізнесмен Віталій Антонов.
За його словами, під час кризи левова частка українського бізнесу почала працювати у тіні. Зокрема, згідно з інформацією Міністерства економіки України, у «тіні» працює 35% підприємств, а згідно з інформацією іноземних експертів, - близько 50%.
«Однак після того, як криза буде подолана, ситуація зміниться не на користь тіньового підприємництва», - зазначив Антонов.
На думку експерта, набагато легше стане працювати підприємствам, які провадили чесний і прозорий бізнес, зокрема вони зможуть легше залучати фінансові ресурси.
    Більше читайте - ... Читати далі »
Переглядів: 1041 | Додав: superpia | Дата: 02.10.2009

Львівський бізнес сподівається на зміни в економіці вже після виборів Президента, – з економічного форуму у Трускавці
Жовтень
01 2009 15:22
Президент України Віктор Ющенко нагородив орденом за заслуги III ступеня голову наглядової ради ВАТ «Концерн «Галнафтогаз» Віталя Антонова. Державну нагороду Віктор Ющенко вручив Антонову особисто на 9 Львівському міжнародному економічному форумі сьогодні, 1 жовтня.
Антонов виступив на форумі з доповіддю «Подолання тіньової економіки – запорука інвестицій в Україні». Бізнесмен наголосив, що «в непрозорий клімат ніякі гроші до нас не прийдуть». У цьому, на його думку, влада і бізнес мають об’єднати свої зусилля.
Антонов зазначив, що в Україні має закінчитись так званий перехідний період та завершитись приватизація майна.
«Коли в Україні, в усіх сферах, буде ефективний власник плюс ефективний державний капіталізм, тоді почнеться інший інве ... Читати далі »
Переглядів: 977 | Додав: superpia | Дата: 01.10.2009 | Коментарі (0)

Ющенко зі Львова вийде у прямий ефір
Сьогодні, 1 жовтня, Президент України Віктор ЮЩЕНКО візьме участь у IX Львівському міжнародному економічному форумі «Вплив глобальної економічної кризи на інвестиційний клімат та перспективи залучення інвестицій у регіональні економіки України» в м.Трускавець.
 
Про це УНІАН повідомили у Головній службі інформаційної політики Секретаріату Президента України.
Глава держави розглядає участь у форумі як можливість у діалозі із представниками ділових кіл та експертами-економістами визначити необхідні зміни в державній політиці, які дозволять більш ефективно боротися з кризою, захищаючи при цьому інтереси як працедавців, так і працівників.
Ці питання будуть розглянуті, зокр ... Читати далі »
Переглядів: 920 | Додав: superpia | Дата: 01.10.2009 | Коментарі (0)

Головний архітектор Львова в очі не бачив проекту євроготелю на пл. Міцкевича, 9!
«Матеріали громадського обговорення є невід’ємною складовою містобудівної документації», – про це начальник управління архітектури департаменту містобудування Львівської міської ради Юрій Криворучко запевнив офіційним листом у відповідь на клопотання Центру правових і політичних досліджень «СІМ» провести громадські слухання проекту майбутнього відновлення втраченої пам’ятки архітектури.
Нагадаємо, оскільки власник ділянки, директор ТзОВ «Центр розвитку нерухомості» Роман Шпирка заявив, що у публічному обговоренні проекту не вбачає потреби, то стурбований ЦППД «СІМ» в особі координатора моніторингу державних пам’яткоохоронних програм Ярини Ясиневич клопотав про неодмінне влаштування громадських слухань проекту.
Юрій Криворучко запевнив, що робочу документацію на будівництво готельно-а ... Читати далі »
Переглядів: 946 | Додав: superpia | Дата: 29.09.2009 | Коментарі (0)

Технічна інформація.
 
Минає ось уже півтора місяці з моменту початку роботи сайту.
І хочу поділитись деякою технічною інформацією стосовно роботи сайту.
Якщо завсім недавно, всі хто намагався знайти свіжу інформацію по будові на Пасічній, 133, наштовхувався на стабільно-постійне мовчання офіційного сайту та візитівки цього сайту в довідкових каталогах.
І це наштовхнуло на думку створити альтернативний сайт, на якому б ми могли ділитись своєю інформацією стосовно будівництва, отриманою із різних джерел.
Друга причина, заради якої створювався сайт - це розворушити та об"єднати наших інвесторів, щоб спільно вимагати якоїсь конкретики від забудовників.
 
За цей час у нас зявилась більш-менш стабільна аудиторія - від 12 до 30 відвідувачів щоденно, 26 офіційно зареєстрованих користувачів, з десяток активних дописувачів на форумі. Геогра ... Читати далі »
Переглядів: 942 | Додав: superpia | Дата: 12.09.2009 | Коментарі (0)

Журнал "Фокус" оприлюднив рейтинг "150 найбагатших людей України".

Щодо вихідців з Львівщини, то на 20 місці у списку - президент компанії "Універсальна інвестиційна група" Віталій Антонов. На березень 2009 року у нього налічувалося 335 млн дол. США, на лютий 2008-го - 720 млн дол. США.

 < ... Читати далі »

Переглядів: 958 | Додав: Annexe | Дата: 07.09.2009

До кінця 2010 року усі торгові точки, розташовані на автозаправках «ОККО», та магазини концерну «Хлібпром» будуть обєднані в одну мережу магазинів під назвою Tobi.

 

Про це повідомив «Комерсант-Україна»
Переглядів: 901 | Додав: Annexe | Дата: 04.09.2009

Забудовникам доведеться повертати гроші інвесторам на вимогу!
Нардеп Оксана Білозір (фракція НУНС) пропонує відмінити заборону на розірвання інвестиційного договору із забудовником. Таким чином депутат має намір відновити право інвесторів повертати засоби, вкладені в будівництво житла. 
Зокрема, Про. Білозір пропонує виключити із Закону "Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі і житлового будівництва" положення, що забороняє розривши фізичними і юридичними особами яких-небудь договорів, результатом яких є передача забудовниками завершеного об'єкту (частини об'єкту) ... Читати далі »
Переглядів: 853 | Додав: superpia | Дата: 02.09.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 35 36 37 38 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024