Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS]
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Форум » Домашні клопоти » Ремонт, дизайн та інтер'єр » РЕМОНТ, ДИЗАЙН, ОЗДОБЛЕННЯ - Загальні питання (Обговорення проблем повязаних з ремонтом та оздобленням)
РЕМОНТ, ДИЗАЙН, ОЗДОБЛЕННЯ - Загальні питання
AmigoДата: Середа, 04.08.2010, 16:14 | Повідомлення # 1
Підполковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 125
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Постає питання підготовки до ремонту . Давайте ділитися ідеями, номерами майстрів, баченням перепланування ...
Перше питання як проводити воду , чи можна домовитись з майстрами з Вашого дому , робити самому, шукати стороніх людей ? Ви плануєте проводити воду в стіні чи в підлозі під стяжкою.

Ще раз підінімаю питання теплої підлоги , як я дізнався щоб зробити підключити теплу підлогу від опалення можуть бути проблеми , можуть не дозволить , бо розрахована потужність котелень , якшо всі зроблять відвід то в когось може не бути тепла (
Лишається тільки електричне. Чи в когось є досвід , може фірми виробники ...

 
AllitahДата: П`ятниця, 06.08.2010, 09:40 | Повідомлення # 2
Рядовий
Група: Пользователи
Повідомлень: 4
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт!
Щодо дизайну інтер'єру можу порекомендувати переглянути моє портфоліо. Якраз цим я і займаюся.
http://www.weblancer.net/users/allitah/portfolio/
 
superpiaДата: Четвер, 09.09.2010, 13:33 | Повідомлення # 3
Полковник
Група: Администраторы
Повідомлень: 221
Нагороди: 0
Репутація: 5
Статус: Offline
Цікава стаття взята з http://www.budnet.com.ua/readarticle.php?ArticleID=1000&type=ARTICLE

Перепланування як вона є і що вона дає

Часом здається, що вже всі можливі варіанти ремонту були розглянуті, всі варіанти розміщення меблів випробувані, а результат все одно не радує. Квартира здається тісної та незатишною, а меблі вимагають якщо не часткового видалення деяких предметів, то зменшення в розмірах точно.

А що, якщо спробувати міняти не меблі, а її розміщення в квартирі? Тобто, провести перепланування. Адже правильно розділене на зони приміщення не тільки здається більше і функціональніша, але й створює додатковий комфорт для всієї родини.

Однак не поспішайте зносити перегородки між кімнатами, прагнучи об'єднати дві маленькі кімнатки в одну велику, або розбирати двері на балкон, намагаючись створити окрему кімнату для дитини. Такі кардинальні зміни чреваті не тільки зайвою витратою енергії і грошей, але і практичної необоротністю процесу.

Крім того, варто пам'ятати, що перепланування будь-якої квартири повинна узгоджуватися з БТІ, оскільки згідно Житловому кодексу, перед проведенням будь-яких змін у плануванні приміщення, потрібно скласти проект майбутніх змін і отримати на них документальне дозвіл. Якщо цього не зробити, відповідні органи можуть зобов'язати вас виплатити штраф, а то й зовсім змусити повернути все в первісному вигляді.

Якщо враховувати, що переплануванням вважається будь-яка розбіжність з поверхових планів БТІ, то будь-яке знесення або зведення стін у комунальних будинках стає проблематичним.

Як же правильно вчинити, щоб, не вступаючи в протиріччя з законом, внести у своє життя максимум комфорту?

По-перше, варто спробувати змінити призначення приміщень. Ні, не потрібно переносити ванну в інший кінець квартири, особливо якщо ви живете в багатоповерховому будинку, де всі комунікації ретельно сплановані. Проте варто задуматися, чому сама простора кімната у вашому будинку відведена для вітальні, в якій лише зрідка збирається багато людей, в той час як в спальні ледве поміщаються ліжко і комод. А що, якщо поміняти їх місцями? Тобто просто перенести спальню в саму більшу кімнату, поєднавши її з робочим кабінетом або виділивши окремий дитячий куточок. А під вітальню, або кімнату для гостей, виділити не дуже просторе приміщення.

Часто з проблемою перепланування стикаються власники однокімнатних квартир, вимушені поєднувати спальню, вітальню, дитячу, робочий кабінет і ще багато функцій в єдиному просторі. У цьому випадку відмінно допомагає зонування, тобто поділ кімнати на декілька зон за допомогою стаціонарних або мобільних перегородок. Такими перегородками можуть виступати як гіпсокартонні конструкції, так і предмети меблів, наприклад, книжкові полиці або шафи. Можна також обладнати імпровізований подіум, піднявши частину кімнати трохи вище й тим самим відокремивши її.

Найпоширенішими видами сьогодні перепланування є поєднання кухні і вітальні, поєднання ванної кімнати і туалету, створення додаткових гардеробних або коморах кімнат, заміна дверей на аркові отвори і т.д. Кожен окремо, а також всі разом, ці способи зміни функціональності простору здатні змінити жиле приміщення до невпізнання. При цьому всі розміри і параметри розміщення стін залишаться колишніми.

У будь-якому випадку, якщо ви готуєтеся провести перепланування, порадьтеся з досвідченим дизайнером, який не тільки підкаже, як краще організувати простір, але і допоможе створити неповторний стиль вашого будинку.
Переклад - редакція Буднет

 
AnДата: Четвер, 18.08.2011, 17:33 | Повідомлення # 4
Полковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 224
Нагороди: 1
Репутація: 1
Статус: Offline
скільки зараз майстри беруть за кладку плитки?
 
AnДата: Середа, 14.09.2011, 18:15 | Повідомлення # 5
Полковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 224
Нагороди: 1
Репутація: 1
Статус: Offline
хтось має програмулю яка рухує скільки треба плитки? і допомагає її розкласти?
 
AmigoДата: Четвер, 15.09.2011, 10:58 | Повідомлення # 6
Підполковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 125
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
За плитку беруть від 50-до 100 грн за метер. Я домовився за 70. За ламінат від 30-50. Домовився за 30. Стіни також від 50.
На наступний тиждень буду мати розрахунки по всій квартирі. Тоді точніше скажу. По дуже грубих підрахунках робота майстра буде коштувати 35 тисяч грн для 2х кімнатної квартири (70 кв м)
 
AmigoДата: Четвер, 15.12.2011, 18:22 | Повідомлення # 7
Підполковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 125
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Кому потрібні ХОРОШІ майстри для проведення ремонту в квартирі!!!!

В мене ремонт вони закінчать oрієнтовно 25 грудня. Майстри відповідальні , роблять якісно і за нормальною ціною. Троє чоловік є окремо сантехнік, в них своя машина і всі інструменти. Якщо цікаво пишить особисто чи дзвоніть 0979077550 (Роман)
 
Форум » Домашні клопоти » Ремонт, дизайн та інтер'єр » РЕМОНТ, ДИЗАЙН, ОЗДОБЛЕННЯ - Загальні питання (Обговорення проблем повязаних з ремонтом та оздобленням)
  • Сторінка 1 з 1
  • 1
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024