Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2012 » Грудень » 28 » Знаменитості по-сусідству
21:30
Знаменитості по-сусідству
Ольга Фреймут купила квартиру у масиві «Пасічний»
 
 
Телеведуча «Нового каналу» Ольга Фреймут підписала документи про купівлю квартири у Львові.
 
Галичанка за походженням, Ольга зізнається, що завжди любила міста з душею, а у Львова душа особлива: багатогранна, гонорова і відкрита для всіх. Ведуча захотіла поділитися львівською атмосферою зі своєю донькою Златою і запевнила, що приїжджатиме до Львова якомога частіше, здебільшого на вихідних.
«Квартира вихідного дня», як назвала нове помешкання Ольга Фреймут, розташована у затишному зеленому районі міста, віддалік від центру. Вона стала новою сусідкою мешканців масиву «Пасічний». «Я щиро люблю історичний центр міста, але навіть не розглядала варіант купівлі помешкання там. Часто люди, що живуть в самому серці Львова, припиняють помічати його красу, захоплюватись вуличками, будинками. Я хочу зберегти в собі це відчуття», – пояснила телеведуча.
Ольга Фреймут розповіла, що дизайн її нової квартири буде максимально простим, адже в помешканні вона найбільше цінує простір та функціональність. Не зраджуючи улюбленій класиці, Ольга Фреймут обрала для інтер’єру бежево-білі відтінки.
 
Взято тут.
Переглядів: 706 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 1
1 stepnan  
0
Олі напевно Галнафтогаз подарував квартиру за успішно проведений корпоратив. Цікаво чи Олі ліфт включили коли показували квартиру і чи замінили радіатори на такі що відповідають дбн і сніп. Олі напевно буде цікаво приїхати зі своєю передачею на масив і зняти програму про рівень надання житлово комунальних послуг жбк ваш дім, вона напевно не вкурсі що в іі квартирі третій тиждень немає гарячої води.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024