Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2011 » Листопад » 1 » Форум ОСББ
14:18
Форум ОСББ
На Форумі ОСББ у Львові підготували резолюцію до влади

 
У Львові відбувся другий Всеукраїнський форум ОСББ, який прийняв близько 150 учасників з 24 областей України та Криму. На Форумі 27-28 жовтня було підготовлено резолюцію з вимогами до центральної і місцевої влади.


Про це ZAXID.NET повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
У резолюції учасники Форуму звернулися до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України та органів місцевого самоврядування з вимогою забезпечити:
якнайшвидше прийняття проекту Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо об’єднань співвласників багатоквартирного будинку»;
припинення незаконної практики нав’язування ОСББ статусу виконавця послуг;
висування вимог «погоджувати» або «затверджувати» розмір внесків і платежів членів ОСББ в органах місцевого самоврядування, висування вимог до ОСББ отримувати різноманітні ліцензії та дозволи;
спрощення порядку реорганізації ЖБК в ОСББ.
спрощення порядку отримання дозвільної документації на проведення капітального ремонту та санації (термомодернізації) багатоквартирного будинку ОСББ.
Цю резолюцію розіслано усім учасникам для доопрацювання та отримання від них підписів на підтримку, після чого її, власне, буде надіслано до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету міністрів України.
Перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов, котрий був присутній на Форумі, пообіцяв підтримати резолюцію.
«Міністерство сьогодні має політичну волю зробити так, щоб ефективний власник в Україні відбувся. Ми плануємо створити в Міністерстві Координаційний центр по сприянню ОСББ, а також пропоную провести з’їзд керівників ОСББ», – зазначив перший заступник міністра регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Олександр Аліпов.
Нагадаємо, що окрім надісланої до влади резолюції, проект передбачає видання посібника «ОСББ: практичні поради», який планується до опублікування на початку грудня.
Взято тут.
Переглядів: 1140 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Листопад 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024