Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2011 » Серпень » 30 » Комунальні послуги.
14:16
Комунальні послуги.
Восени подорожчають комунальні послуги, – Мінрегіонбуд
 
Комунальні тарифи восени подорожчають через інфляцію та підвищення зарплат працівникам ЖЕКів.
 
На переконання міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Анатолія Близнюка, збільшення комунальних тарифів є неминучим через те, що «комуналку» віддають приватному бізнесу.
За словами глави Мінрегіонбуду, восени поточного року комунальні тарифи будуть збільшені.
«В економіці є поняття інфляції і підвищення життєвого рівня. Тому роботодавець повинен займатися підвищенням зарплати, а в структурі собівартості комунальних послуг є зарплата», – заявив Близнюк.
«У системі ЖКГ сьогодні склалися такі обставини, назвемо їх так, що собівартість послуги вища, ніж тариф, що відпускається. Тому держава і знаходить варіанти компенсації різниці в тарифах, інші варіанти. Але в кінцевому підсумку житлово-комунальне господарство має стати чиїмось бізнесом. А в ринковій економіці для того, щоб бізнес розвивався, необхідно мати дохід. Тому тарифи і повинні збільшуватися, принаймні на рівні інфляції», – пояснив міністр.
Нагадаємо, до наступного опалювального сезону Мінрегіонрозвитку планує підготувати нові диференційовані – тарифи на послуги ЖКГ. При цьому Близнюк пообіцяв відпрацювати «ідеологію» процесу підвищення тарифів так, щоб українці від цього не постраждали,– передає ТСН.
Нещодавно Верховній Раді було запропоновано змінити принцип тарифоутворення на послуги житлово-комунального господарства, – дозволити підприємствам закладати в тариф кошти на модернізацію і коригувати вартість послуг у разі зростання цін на енергоносії.
 
Взято тут.
Переглядів: 640 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024