Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2009 » Серпень » 26 » Зміни у структурі компанії
12:05
Зміни у структурі компанії
Публікую офіційну інформацію минулорічної давності, взяту з газети Ратуша.
Вона буде цікава насамперед для тих, хто ще не знає про ті структурні зміни, які відбулись у компанії забудовника та пов'язаних структур.
 
Юрій Ситник: “Технопарк ЛЗТА” на порозі серйозних змін” 
Записав Володимир САМУСЕНКО, "Ратуша" / 25.09.2008 12:25 
 

Віднедавна у бізнес-середовищі Львова активізувалися розмови про серйозні структурні і кадрові зміни у “ЗАТ “Технопарк ЛЗТА”. Чи призведуть ці пертурбації до зміни пріоритетів на цьому підприємстві, і чим вони, власне, викликані? Що стало поштовхом для початку цих кардинальних реформ на “Технопарку ЛЗТА” і які надзавдання стоять перед цією компанією в найближчому майбутньому? Про все це — в розмові з Головою Ради Товариства “ЗАТ “Технопарк ЛЗТА” Юрієм Ситником .

— Юрію Євгеновичу, сьогодні компанія “Технопарк ЛЗТА”, яку Ви очолюєте, готується до серйозних змін, чи це лише чутки?

— Наша компанія “ЗАТ “Технопарк ЛЗТА”, яка працює на ринку комерційної нерухомості Львова із 2002 року, справді стоїть на порозі серйозних змін. Я б назвав їх важливими і позитивними, основне — своєчасними. Неписані закони бізнесу стверджують: якщо твоя компанія росте, в ній завжди відбувається низка змін у структурі і, навіть у філософії та власній місії. Якщо раніше ми розпочинали свою діяльність у Львові і орієн­тувалися, здебільшого, на проекти на внутрішньому регіональному ринку, то нині ми готові вийти на загальнонаціональний ринок України.

— Тобто можна зробити висновок: що львівська компанія “Технопарк ЛЗТА” відтепер впроваджуватиме проекти розвитку комерційної нерухомості вже у Києві та інших містах України?

— Досвід, який ми здобули під час роботи у “Технопарк ЛЗТА”, тепер буде використано у роботі із комерційною нерухомістю на загальнонаціональному рівні. Але я вже казав, що всі ми повинні пройти низку змін. І першою із них стало утворення загальнонаціональної девелоперської компанії UDCH (Universal Development and Construction Holding) із центральним офісом у Києві. Ця структура поєднає в собі два напрями девелопменту — комерційну і житлову нерухомість. Комерційною нерухомістю займатимуться спеціалісти із “Технопарк ЛЗТА”, адже в нас є позитивний досвід реконструкції приміщень колишнього львівського заводу телеграфної апаратури у сучасний комплекс офісних і торгових площ. У сфері житлової нерухомості UDCH використає досвід і потенціал житлово-будівельної компанії “Ваш дім”, яка веде у Львові проект “Житловий масив “Пасічний”, а також займається девелопментом житлової нерухомості в Ужгороді, Мукачевому, Рівному та Івано-Франківську. Із такою командою професіоналів UDCH, без сумніву, успішно впроваджуватиме проекти й у Києві, і по всій території України. В цій структурі я обійматиму посаду першого заступника генерального директора — директора з комерційної нерухомості.

— Звичайно, UDCH звучить інтригуюче, але скажіть, що буде із Вашим “6-річним дитям” “ЗАТ “Технопарк ЛЗТА”?

— “ЗАТ “Технопарк ЛЗТА”, як, зрештою, й усі інші учасники холдингу, нікуди не зникає. Компанія залишається власником цілісного майнового комплексу майна “Бізнес-містечка” по вул. Тургенєва, 72. Хоча більшість співробітників компанії змінює місце працевлаштування. Оскільки досвід і людський капітал підприємства необхідно правильно використати, акціонери прийняли рішення, що деякі працівники залишаться у “ЗАТ “Технопарк ЛЗТА”, частина перейде на роботу до девелоперського холдингу UDCH, інші стануть працівниками новоствореної компанії “Редан Універсал”.

— Доволі багато змін за такий короткий період. Тобто, внаслідок реорганізації нині існують три компанії — UDCH, “Технопарк ЛЗТА” та “Редан Універсал”?

— Насправді у холдингу буде значно більше компаній, але щодо цих структур, то можу поінформувати про таке: UDCH сконцентрується на девелопменті нових проектів у Львові, Києві й інших містах, “Технопарк ЛЗТА” й надалі займатиметься питаннями адміністрування цілісного майнового комплексу “Бізнес-містечко” по вул. Тургенєва, 72 у Львові, а “Редан Універсал”, у свою чергу, запроваджуватиме нову для Львова та України послугу комплексного обслуговування об’єктів нерухомості. Компанія “Редан Універсал” — необхідність часу, адже не кожен, хто будує та інвестує в комерційну нерухомість, хоче мати на своїх плечах питання професійного клінінгу приміщень, ремонту санвузлів і підтримки у функціональному стані всіх необхідних комунікацій. “Редан Універсал” вирішуватиме саме такі питання для власників об’єктів комер­ційної нерухомості.

— Отже, “Редан Універсал” — також загальнонаціональний проект?

— Безперечно. Нині в обов’язках цієї компанії — обслуговування всієї території, всіх інженерних мереж і місць загального користування у “Бізнес-містечку”, а також пошук потенційних клієнтів у Львові та Києві. Нині відбулися переговори про приєднання до “Редан Універсал” однієї із київських клінінгових компаній.

— І все-таки повернемося до компанії “ЗАТ “Технопарк ЛЗТА”. Основним його проектом Ви назвали “Бізнес-містечко” по вул. Тургенєва, 72. На якій стадії цей проект і якими є вектори його розвитку?

— Не назвати проект реконструкції колишнього заводу телеграфної апаратури успішним — просто неможливо. Ми будували та вчилися, натирали мозолі в українських реаліях і долали численні труднощі. Нині проект “Бізнес-містечко” готовий на 45%. За ці шість років ми підготували і запустили в роботу три об’єкти — бізнес-центри класу “В”, площею 8000 м 2, 14 000 м 2 та 3125 м 2. Чи збудувала інша компанія у Львові більше офісних площ, ніж “ЗАТ “Технопарк ЛЗТА”? Поки що таких немає. Серед наших орендарів є такі відомі компанії, як ДП “Сіменс-Україна”, ЗАТ “СК “Кредо-Класик”, ТзОВ “Український автомобільний холдинг”, ВАТ “Райффайзен Банк Аваль”, ДП “Ейвон Косметікс Юкрейн”, ТзОВ “РгісеWaterhouse Coopers”, ТзОВ “ТКС Менеджмент”, ВАТ “Концерн “Галнафтогаз”, ТзОВ “Софт-Серв”, ВАТ “Універсал Банк”, ВАТ “Страхова компанія “Універсальна” та багато інших успішних підприємств. Увесь проект “Бізнес-містечко” ми плануємо завершити ще до 2012 року. Невдовзі розпочнуться роботи з реконструкції ще двох колишніх виробничих корпусів. В одному із них ми зосереджуємося на створенні всіх умов для оздоровлення та відпочинку. Працівники понад 70-ти підприємств, які орендують у “Бізнес-містечку” приміщення, матимуть змогу займатися спортом, відвідати СПА-салон, а також насолодитися чудовим краєвидом Львова із ресторану на останньому поверсі однієї з будівель. В іншому корпусі ми розмістимо переважно торгові й офісні площі. Не варто забувати і про наш паркінг, який є одним із найбільших у Львові — понад 300 машиномісць. Окрім того, в рамках проекту “Бізнес-містечко” планується будівництво готелю площею на 150 номерів, а також організація музейного комплексу на основі одного із небагатьох діючих бомбосховищ в Україні. Першим етапом реалізації цього проекту є проведення постійно діючої виставки провідних львівських митців на спеціально пристосованих площах “Бізнес-містечка”.

Щодо ідеї музею “Бомбосховище” (назва, звичайно, умовна), то тут все очевидно — у Львові важко знайти краще приміщення для створення специфічної атмосфери радянських буднів. Охочі подивитися на твори мистецтва в екстремальних умовах, я переконаний, знайдуться.

— Пане Юрію, якими є Ваші плани по облаштуванню ділянки у серці Львова по вул. Міцкевича, 9? Раніше казали, що тут побудують готель. Які плани у Вас на сьогодні?

— Проект по вул. Міцкевича, 9 передбачає побудову фешенебельного 4-зіркового готелю. Вже підписано меморандум про взаєморозуміння з одним із найбільших світових готельних операторів. Можу сказати напевно, що це буде проект, яким у Львові пишатимуться. Запорукою цьому стане міжнародний конкурс на архітектурне вирішення об’єкта, який відбудеться у найближчий час. І будівництво готелів стосується не лише ділянки по вул. Міцкевича, 9, а й цілого нового напряму діяльності UDCH.

Постійна адреса статті http://portal.lviv.ua/ratusha/2008/09/25/122514.html#commaf
 
 
 
 
 
Переглядів: 1142 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024