Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2012 » Січень » 4 » Здали новий будинок на Пасічній
13:25
Здали новий будинок на Пасічній
Здали новий будинок на Пасічній
 
Комфортних будинків у Львові побільшало. Вчора, 29 грудня, житлово-будівельна компанія «Ваш дім» урочисто здала будинок першої черги за адресою вул. Пасічна, 171 в масиві «Пасічний».
 
 
Про це повідомив кореспондент ЗІКу.
Цей дев’ятиповерховий будинок найбільший у Львові. Він розрахований на 13 під’їздів та 296 квартир, та що особливо, його збудували та здали в експлуатацію одномоментно. В основі будівництва житлового масиву «Пасічний» гармонійно поєднані оригінальні архітектурні рішення та сучасні будівельні технології, які дозволили побудувати якісне помешкання для комфортного життя всієї родини.
За словами директора житлово-будівельної компанії «Ваш дім» Віталія Гуди, будинок на Пасічній сучасний, новий, з хорошим плануванням. «Ці позитиви відзначають всі наші довірителі і пайовики. Будинок оснащений усіма необхідними інженерними комунікаціями, є власна підстанція, баки запасу води, сучасний ліфт, діюча газова котельня», – каже Віталій Гуда.
Масив «Пасічний», у якому й збудований дім, розташований поряд із екологічно чистою зоною Винниківського лісництва та зовсім поруч до рекреаційної зони «Вулецьких озер». Саме наближеність до природи забезпечить свіжість у квартирах та створить гарний настрій під час прогулянок прибудинковою територією.
На вибір клієнта одно -, дво -, так і трикімнатні квартири загальною площею від п’ятдесяти до ста квадратних метрів. А для найвибагливіших – на Пасічній пропонують комфортні дворівневі помешкання площею від ста до ста дев’яноста квадратних метрів.
З усіх точок зору житло комфортне для проживання та побудоване в кращих європейських традиціях. «Емоції переповняють! Сам будинок, квартира… Я навіть не уявляв, що так можна їх здавати. Я у нормальному взутті йду до під’їзду, а не в кирзових чоботах. Ви бачите, які тут дитячі, спортивні майданчики, як усе тонко придумано, гарно зроблено. Просто хотеться жити тут», – стверджує щасливий власник помешкання у новобудові Михайло Плесков.
Житловий масив «Пасічний» у Львові – це проект інноваційного будівництва, що забезпечить львів’янам понад сто тисяч квадратних метрів житла та власну інфраструктуру.
«Концепція побудови житла за принципом «місто в місті», передбачає наявність усіх необхідних об’єктів для повноцінного функціонування цього масиву. Будь-який мешканець будинку матиме поруч і магазин, і перукарню, і все необхідне для повноцінного життя у домі. Наш будинок буде автономним», – розповідає про переваги проекту комерційний директор компанії «Ваш Дім»Тарас Цибульський.
</DIV>
<DIV><STRONG>Довідка
</STRONG>ТзОВ Житлово-будівельна компанія «Ваш дім» заснована в жовтні 2002 року. Основними напрямками діяльності товариства є проектування та будівництво житлових, офісно-представницьких, соціально-культурних комплексів та об’єктів побутового призначення. Зусилля компанії зосереджені на інвестуванні коштів у повний виробничо-комерційний цикл: від пошуку та генерації нових ідей, розробки власних проектів – до здачі готових об’єктів «під ключ». </DIV>
<DIV> </DIV>
<DIV>Взято <A href="http://zik.ua/ua/news/2011/12/30/326688">тут.</A></DIV>
Переглядів: 1366 | Додав: superpia | Рейтинг: 4.7/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024