Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2009 » Вересень » 1 » З Днем знань!
15:10
З Днем знань!
З Днем знань!
Вітання усім, хто якимось чином причетний до цього свята -
усім вчителям, учням та їх батькам!
Терпіння, наснаги та мудрості!
 
Із нагоди свята така ось інформація, яка б могла теоретично стати у пригоді.
Є цілий район Пасічний під забудову, з готовими проектами. Бракує лише інвестицій. А чому би не поділитись ділянками забудовнику.
 
У Львові виділять три земельні ділянки під будівництво житла для вчителів
01.09.2009 14:24
За дорученням міського голови Львова Андрія Садового на першу сесію Львівської міської ради після канікул буде винесено питання про виділення земельних ділянок під будівництво житла для вчителів міста. Про це сьогодні, 1 вересня, під час прес-конференції повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.
 
"Це наш перший крок. Ми пропонуватимемо йти шляхом кооперативного будівництва. Паралельно ми звернемось до уряду з проханням виділити на 2010 рік кошти під дешеві довгострокові кредити на такі потреби. Інакше важко втримувати вчителів на роботі, адже вони або перекваліфіковуються, або їдуть за кордон працювати", - сказав Андрій Садовий.
 
На думку міського голови, під житло для вчителів у Львові має бути виділено три земельні ділянки у різних районах міста. Департамент містобудування міської ради отримав доручення підготувати перелік ділянок, які можна було б використати під такі потреби. Мер зазначив, що він найближчим часом проведе консультації з головами депутатських фракцій міськради і додав, що, очевидно, найближча сесія відбудеться в середині вересня. Він також поінформував, що наразі потенційні ділянки під житло для освітян проходять експертизу.
 
"Багато вчителів потребують житла, але точної статистики немає, оскілки деякі вже зневірились у тому, що отримають квартири. Найбільше мене цікавить молодь, яка лише закінчила ВНЗ і буде працювати у цій галузі", - сказав Андрій Садовий. Він також додав, що вчителям марно сподіватися на безкоштовне житло, мовляв, не ті уже часи.
Переглядів: 1049 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024