Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2010 » Серпень » 6 » Соціальне житло
17:48
Соціальне житло
Будівельникам безкоштовно даватимуть землю під соцжитло
 
Земельні ділянки для спорудження доступного житла будівельними організаціями будуть надаватися безкоштовно.
 
Про це в ефірі одного з українських телеканалів сказав Міністр регіонального розвитку та будівництва України Володимир Яцуба, передає ІМК.
За словами В.Яцуби, на засідання Кабінету Міністрів України було затверджено обсяг коштів у розмірі майже 400 млн гривень, які вже в цьому році буде спрямовано на здешевлення будівництва житла. На цей час у регіонах відібрані ділянки, що будуть безкоштовно надані для будівництва в рамках програми спорудження доступного житла.
«Наше завдання сьогодні – максимально здешевити квадратний метр для людей. Зробити це можливо через законодавчу підтримку будівництва, забезпечення ділянок для будівництва інженерними мережами та через застосування новітніх технологій. За такого підходу вже сьогодні ціна квадратного метру під час зведення приватних будинків не перевищуватиме 400 доларів», – зазначив В.Яцуба.
Міністр підкреслив, що право на доступне житло мають громадяни, які перебувають у черзі на отримання житла. Додатково напрацьовується процедура, за якою місцева влада відбиратиме сім’ї, які матимуть змогу скористатись умовами програми.
В.Яцуба наголосив, що відновленню будівельної галузі та житлового будівництва сприятиме зняття зайвих обмежень при отриманні дозволів на будівництво і введення житла в експлуатацію, прийняття і затвердження генеральних планів територій, що дасть змогу забудовникам, підприємцям і громадянам мати чітку перспективу будівельної діяльності і планувати свою участь у цих процесах.
 
Переглядів: 759 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024