Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2012 » Липень » 6 » Пакращення все ближче і ближче.
10:22
Пакращення все ближче і ближче.
Ъ: В Україні можуть подорожчати інтернет-доступ, кабельне телебачення і фіксований зв'язок
 
В Україні може подорожчати інтернет-доступ, кабельне телебачення і фіксований зв'язок. Вчора держрегулятор схвалив законопроект, яким вводиться 3,5-відсоткова надбавка до тарифів операторів, повідомляє Коммерсант-Україна в статті Государство улавливает связь.
Кошти від цих платежів оцінюються у понад 1,6млрд грн на рік і будуть спрямовані на розвиток зв'язку в сільських та гірських районах та компенсацію збитків від надання послуг за державними тарифами.Оператори побоюються, що ці кошти отримає Укртелеком - найбільший оператор фіксованого зв'язку.
Урядовий законопроект Про створення Фонду загальнодоступних телекомунікаційних послуг на своєму вчорашньому засіданні схвалила Нацкомісія, яка здійснює держрегулювання в сфері зв'язку та інформатизації. Як розповів виданню член комісії Ігор Сиротенко, документ передбачає введення нового збору, що нараховується на вартість всіх телекомунікаційних послуг, що надаються в країні, в розмірі 3,5%.
 
З цих коштів в першу чергу фінансуватимуться проекти з розвитку телефонного зв'язку та інтернет-доступу в сільській місцевості та важкодоступних населених пунктах, а також компенсуватимуться збитки від надання операторами послуг зв'язку за держтарифами. Розпорядником фонду буде НКРЗІ.
Послуги зв'язку подорожчають. Йдеться про інтернет-доступ, кабельне телебачення і фіксований зв'язок. Зниження відрахувань до Пенсійного фонду - слабке місце законопроекту, говорить директор з корпоративного управління та контролю МТС-Україна Олег Проживальський.
Нещодавно повідомлялося, що погрози Антимонопольного комітету подіяли на найбільших українських мобільних операторів - Київстар та МТС. Компанії направили у відомство листи про намір знизити ціни.
Київстар виконав вимоги Антимонопольного комітету і знизив ціни, заявив учора директор з маркетингу оператора Тарас Пархоменко. В одному з тарифних планів компанії - Класичному - вартість внутрішньомережевих дзвінків з 11 липня зменшиться з 0,15 грн/ хв. до 0,1 грн/хв., SMS-повідомлень - з 0,5 до 0,35 грн, MMS - з 1 до 0,75 грн, інтернет-доступу- з 6 до 5 грн / Мб. "Це було компромісне рішення в рамках нашого діалогу з АМКУ про тарифну політику операторів мобільного зв'язку", - говорить Пархоменко.
 
МТС також недавно повідомив АМКУ про намір знизити ціни, розповіло джерело в комітеті, не уточнивши подробиць. У самій компанії коментувати цю інформацію відмовилися.
За матерiалами: КоммерсантЪ-Украина
Взято тут.
Переглядів: 661 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Липень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024