Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2012 » Грудень » 27 » Оригінальний дизайн
21:40
Оригінальний дизайн
Фреймут купила квартиру і зробила з неї готель

 
Восени Ольга Фреймут придбала нерухомість у новобудові в зеленому районі Львова. Зараз квартира вже повністю обладнана для проживання. Як повідомила сама господиня, відразу після Новорічних та Різдвяних свят вони з дочкою Златою поїдуть до Львова на новосілля. Ремонт у львівській квартирі Ольга повністю довірила забудовникам. Її єдиним побажанням було оформити дизайн у біло-бежевих тонах, із простим інтер'єром, без зайвих розкошів. А найголовніше – квартира має нагадувати готельний номер. - Уперше я цілковито довірилася професіоналам. До своєї київської квартири на Подолі я навідуюся дуже часто, стежу за всіма роботами, що там проводяться. Перевіряю, яким буде відтінок підлоги, якими будуть вікна, як падатиме промінь сонця на дзеркало. А у Львові я знайшла фахівців. Вони повністю розробили проект. Я хотіла квартиру-готельний номер. Тому вона дуже схожа на готель, – ділиться Ольга Фреймут. – Важливо, щоб сюди було зручно приїжджати не лише мені, а й моїм друзям. Ця квартира для всіх, кого я люблю.
 
 
Львівські апартаменти знаходяться на восьмому поверсі. Загальна площа – 82 квадратних метри. Спальня, гардеробна та вітальня, об’єднана з кухнею.

- Я одразу відмовилася від безлічі маленьких кімнат-нірок, – пояснює Фреймут. – Коли озвучувала мультфільм "Смурфіки", мені дуже сподобалася фраза моєї героїні Смурфетки. Вона сказала: "Не живіть у великих будинках, ви будете далеко одне від одного".
А на запитання, чи не збирається Ольга Фреймут переїжджати до Львова, ведуча відповіла:

- Це квартира вихідного дня. Туди я приїжджатиму, щоб відпочити. А поки мене немає, там житимуть мій брат Артур із сестрою Юлею. Зараз вони мешкають у Новому Роздолі. Але Юля навчається у Львові, а Артур там працює. Їм дуже незручно їздити кожного дня по 57 км туди й назад.

Взято тут.
Переглядів: 813 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024