Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2013 » Березень » 24 » Новосілля
23:51
Новосілля
Ольга Фреймут запросила на новосілля у Львові
 
 
Українська телеведуча Ольга Фреймут купила квартиру у Львові на вул. Пасічній, 171 у житловому масиві «Пасічний», який зводить компанія «Ваш дім». З цієї нагоди вона запросила до себе львівських журналістів.

Квартира витримана у пастельних тонах, умебльована водночас просто і стильно. Головний «ревізор» країни приймала гостей у просторій кухні-студії, де частувала, і розповідала про свою роботу, звички та плани на майбутнє.
 
 

«Я здійснила свою мрію і стала львів’янкою. Я хотіла зручну квартиру, схожу на готель, яка буде затишною і для моєї бабусі, і для друзів Педана і Притули (Олександр Педан та Сергій Притула – українські телеведучі, – ред.)», – розповіла Ольга Фреймут.
 
 

Незважаючи на те, що Ольга дуже любить центр Львова, квартиру вона шукала саме у новобудові, котра б знаходилась у зеленому куточку міста, подалі від магістралей, де чисте повітря. Саме це і стало критерієм вибору квартири у житловому масиві «Пасічний».
Ольга Фреймут додала, що їй надзвичайно подобається, що зовсім поруч є дитячий майданчик. «У Києві моя Злата (донька телеведучої – ред.) не може бавитися надворі, бо це небезпечно, а тут є внутрішній двір із дитячим майданчиком», – сказала вона. Водночас комерційний директор житлово-будівельної компанії "Ваш дім" Тарас Цибульський розповів, що забудова масиву передбачає реалізацією майданчиків для підлітків та дорослих, які люблять активний спосіб життя.
Телеведуча зазначила, що нова квартира нагадує їй апартаменти у Лондоні. Крім того, їй дуже сподобався європейський підхід забудовників. До свого новосілля Ольга Фреймут була у квартирі лише два-три рази, і всі рішення щодо оформлення квартири затверджувала через телефон та Інтернет. «Мені дуже сподобався такий європейський підхід», – додала вона.
 
 
 
«Надалі ми хочемо повністю змінити підхід до будівництва нульового циклу житла. Ми будемо робити покращений нульовий цикл, зокрема стіни будуть готові до фарбування», – розповів Тарас Цибульський. За його словами, за побажаннями клієнта дизайнер може розробити інтер’єр квартири до найменших дрібниць.
«Масив "Пасічний" – це найбільший комплексний проект будівництва житла у Львові. Більшість будують вставками, а ми – на території у 14 га. Це буде повністю автономний масив з повністю новою інфраструктурою: новими дорогами, магазинами. Маємо мрію збудувати нову взірцеву школу, котра була б еталоном базової освіти у Львові і куди будуть возити дітей на навчання з цілого Львова», – сказав Тарас Цибульський. Він також наголосив, що будівництво нових будинків заплановане таким чином, щоб не порушувати спокій уже тих, хто придбав житло у масиві «Пасічний».
«Ольга Фреймут, без сумніву, найвідоміша мешканка цього масиву, і ми постараємось гідно витримати вимоги головного «ревізора» країни. Будівництво нових будинків розпочнеться вже влітку цього року, і будинки будуть ще якіснішими, екологічними, а майбутнім клієнтам ми запропонуємо нові послуги», - зазначив Тарас Цибульський.
 
Взято тут.
Переглядів: 1022 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Березень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024