Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2015 » Листопад » 23 » Новини комунального господарства.
14:37
Новини комунального господарства.

Економте, не виходячи з дому!

Встановіть багатофункційний лічильник — у онлайн-режимі

Користувачі розділу «Мій дім» відтепер в онлайн-режимі у два простих кроки мають змогу встановити багатофункціональний лічильник, а відтак — ще менше платити за електроенергію в нічний час.

Не потрібно нікуди ходити: подавайте онлайн-заявку в розділі «Мій дім» та оплачуйте рахунок, а все решта зроблять за Вас працівники ПАТ «Львівобленерго».

Як подати ОНЛАЙН-заявку на встановлення лічильника?

1. Пройдіть реєстрацію. Якщо Ви ще не є користувачем розділу «Мій дім», зареєструйтесь на сайті ПАТ «Львівобленерго» в розділі  «Мій дім» за посиланням http://loe.lviv.ua/ua/dlia_domu/payment_new.

2. Оберіть тарифні зони. На особистій сторінці «Інформація про нарахування» ознайомтесь з заявою на встановлення багатозонного приладу обліку електричної енергії, оберіть тарифну зону (дві або три) та натисніть кнопку «Надіслати заявку».

3. Оплатіть рахунок. Наступного робочого дня після подання заяви на Вашу електронну пошту буде надіслано рахунок за послуги по переходу на зонний облік. Протягом 15 днів після сплати рахунку Вам буде встановлено багатотарифний прилад обліку та будуть надані усі документи для ознайомлення та підпису.

Нагадаємо: встановивши багатофункціональний прилад обліку електричної енергіє, Ви платитимете за спожиту електроенергію ще менше в нічний час.

Такі тарифи зручні для людей, які мають електричне опалення. А також для тих, хто може встановити автоматичний режим для пральних машин, посудомийних машин, приладів зволоження повітря та інших енергоємних електричних приладів.

Детально про двозонні та тризонні тарифи — на нашому сайті у розділі «Право знати» http://loe.lviv.ua/ua/dlia_domu/zony_oblik.

 

Взято тут.

Переглядів: 1137 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Листопад 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024