Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2010 » Грудень » 7 » Новий проект
22:28
Новий проект
Один з найбільших у світі операторів створить мережу тризіркових готелів Campanile в Україні
 

Французький готельний оператор Louvre Hotels & Golden Tulip і UDC Holding, що входить до Універсальної інвестиційної групи (УІГ), створять в Україні мережу з шести тризіркових готелів під брендом Campanile, ідеться в повідомленні UDC Holding.
"Французький оператор Louvre Hotels & Golden Tulip і українська девелоперська компанія UDC Holding підписали ексклюзивну угоду на будівництво та подальше управління мережі з шести готелів під брендом Campanile в Україні", - повідомила компанія.

Так, за її даними, інвестиції в реалізацію проекту, розрахованого на два роки – до вересня 2012 року, - складуть EUR54 млн.

Згідно з угодою, готелі Campanile з номерним фондом від 120 до 220 номерів будуть розташовані в Києві, Львові, Харкові, Донецьку, Одесі та Дніпропетровську.

Початок будівництва готелів запланований на другий квартал 2011 року.

"Це наш перший проект будівництва мережі тризіркових готелів в Україні, і нам дуже приємно, що ми співпрацюємо саме з групою Louvre Hotels. Враховуючи той факт, що сектор економ-класу на українському готельному ринку практично відсутній, ми впевнені, що бренд Campanile сприймуть позитивно", - сказав гендиректор UDC Holding Леонід Богданов.

За його словами, компанія вже визначилася з ділянками під будівництво – їхні площі варіюються від 25 до 40 соток.

"У нас майже повністю зафіксовані ділянки, ведемо проектування, узгодження будівельної документації і плануємо навесні почати будівництво усіх шести готелів. На деяких ділянках вже ведуться підготовчі роботи. Ми плануємо до Євро-2012 закінчити їх усі", - сказав він.

При цьому він додав, що це спільний інвестиційний проект з Ukrainian Property Fund і групою приватних інвесторів.

Також у повідомленні компанії наголошується, що Україна стала 43-ю країною, де Louvre Hotels & Golden Tulip буде здійснювати управління готелями.

* * *

Louvre Hotels є одним з найбільших у світі гравців готельної індустрії більш ніж з 1 тис. готелів в 42 країнах. Оператор входить до складу холдингу Groupe du Louvre, який належить Starwood Capital Group – приватній акціонерній компанії.

Louvre Hotels спільно з Golden Tulip Hospitality Group з липня 2009 року управляє сімома диференційованими готельними брендами, починаючи від однієї до п'яти зірок: Premiere Classe, Campanile, Kyriad, Kyriad Prestige, Tulip Inn, Golden Tulip і Royal Tulip.

UDC Holding входить до складу УІГ і об'єднує її підприємства та компанії, що працюють у будівельній сфері. У холдинг входить понад 20 компаній, зокрема, ЗАТ ЖБК Ваш Дім, ЗАТ Технопарк ЛЗТА, ЗАТ Редан, ЗАТ Прогрестехбуд (усі – Львів), а також ТОВ Універсальна девелоперська компанія і ТОВ Квартал-буд.

УІГ створена в 1995 році і координує ряд бізнес-проектів, серед яких – концерн Галнафтогаз (мережа автозаправних комплексів ОККО), СК Універсальна, концерн Хлібпром", банк Універсальний, UDC Holding і декілька венчурних бізнесів.

Взято з Korrespondent.Net
Переглядів: 797 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024