Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2010 » Грудень » 1 » Нові "подарунки"
14:45
Нові "подарунки"
Азаров підготував для будівельної галузі "революційний" законопроект

У найближчі дні Кабінет Міністрів передасть до Верховної Ради революційний для будівельної галузі законопроект, повідомив сьогодні прем'єр-міністр України Микола Азаров.
"Уряд схвалив надзвичайно важливий для економіки України законопроект про регулювання будівельної діяльності. Цей законопроект - продукт спільної роботи уряду з представниками будівельної галузі", - передає слова Азарова ЛІГАБізнесІнформ.
При цьому чиновник заявив, що на першій нараді з питань розвитку будівельної галузі були визначені проблеми, які сповільнюють розвиток будівництва в Україні. Після цього над створенням законопроекту працювали фахівці профільних міністерств і відомств, експерти, представники будівельних компаній.
"Ми визначили, як вирішити проблеми, що накопичилися, і як створити каталізатор для відновлення будівництва в країні", - зауважив глава уряду.
Також Азаров відзначив, що на другій нараді всі напрацювання були обговорені, уточнені і схвалені.
"У результаті ми отримали, без перебільшення, революційний закон. Так, встановлено граничний термін оформлення дозволів на будівництво - не більше 30 днів. Це, порівняно з тим, що сьогодні отримання дозволів може тривати до двох років, дійсно революція", - наголосив він.
Про словами прем'єра, законопроектом запроваджується принцип "єдиного вікна" для отримання дозволів на будівництво, тоді як сьогодні забудовникові необхідно зібрати більше ста погоджень у різних органах.
"У цілому в чотири рази зменшується кількість дозвільних процедур і в сім разів - час на отримання дозвільних документів", - сказав прем'єр-міністр.
На думку Азарова, впровадження норм нового закону дозволить спростити дозвільні процедури в будівництві, оптимізувати вартість споруд, мінімізувати корупцію в галузі. "Практично в найближчі дні цей законопроект буде переданий до Верховної Ради", - повідомив прем'єр.

За матерiалами: ЛIГАБiзнесIнформ

Взято з http://ua.korrespondent.net/business/1144399-azarov-pidgotuvav-dlya-budivelnoyi-galuzi-revolyucijnij-zakonoproekt
Переглядів: 730 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024