Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2010 » Грудень » 22 » На правах безплатної реклами.
17:33
На правах безплатної реклами.
Купуєш квартиру! А яку?
 
9 грудня 2010 року вийшла стаття на шпальтах газети "Експрес", "Купуєш квартиру? А яку?" В статі порівнюються нові стандарти житла, з квартирами в будинках типу "стара цегла", "стара панель", "хрущовка". В статі описуються переваги квартиру у новобудовах, над старим житловим фондом. для прикладу у статті розглядаються квартири у житловому масиві "Пасічний".
 
Повний текст статті:
 
Купівля квартири — це вели­ка подія для кожного з нас, адже впродовж життя ми купуємо чи обмінюємо помешкання лише один-два рази. Тож досвіду у виборі житла в нас зазвичай об­маль. А хочеться купити кварти­ру, яка стала б затишним місцем для всієї родини, де можна було б почуватися щасливим і захищеним від сьогоденних негараздів.

Який варіант обрати?
Якість житлового фонду в бу­динках на вторинному ринку, що класифікуються, як «стара цег­ла», «стара панель», «хрущовка», м'яко кажучи, не найкраща. Тру­би, ліфти, стару електропровод­ку та багато іншого вже давно потрібно було замінити, дах капі­тально відремонтувати, зовнішні стіни утеплити, проблеми зі зби­ранням і вивезенням сміття вирі­шити, не кажучи вже про те, що планування таких квартир мораль­но застаріле та потребує значних змін, які неможливо зробити, оскільки немає грошей. І нема надії, що вони з'являться в най­ближчому майбутньому.
 
Рідко хто проживає в будинку під опікою порядного жеку, який щедро фінансує необхідний по­точний і капітальний ремонт бу­дівлі. А якщо ухвалять закон про обов'язкове створення об'єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ), то ці заходи бу­дуть ще більш ускладнені й повні­стю ляжуть на плечі та гаманці мешканців.
 
Утім, купити квартиру в такому будинку погоджуються і забез­печені люди. їх зазвичай приваб­люють обжитий район, більш низькі ціни, знайома інфраструк­тура. Багато хто вважає, що, зро­бивши в оселі ремонт, поставив­ши склопакети та кондиціонери, утепливши зовнішні стіни, вирі­шать основні проблеми. Тільки ж ліфти в будинку часто ламають­ся, а електропроводка зазвичай не розрахована на кондиціонери, електрочайники, пральні та посу­домийні машини, електронагрі- вачі, і часті перепади напруги мо­жуть вивести з ладу всю цю тех­ніку.
 
А як щодо новобудов?
Ринок новобудов Львова дос­татньо широко представлений будівельними компаніями. Як при- <і клад розглянемо квартири, що їх 5 продає в житловому масиві «Пасічний» компанія ЖБК «Ваш дім», яка має досвід реалізації проектів не тільки у Львові, ай в  Івано-Франківську, Ужгороді, Мукачеві.
 
Планування є однією з основних переваг новобудов. Більшість людей, які хочуть придбати квартири, прагнуть купити їх саме в новобудові, де легко можна впливати на планування свого помешкання ще на етапі будівництва, вибравши з декількох варіантів оптимальний, що в подальшому дозволить заощадити на ремонті та жити в оселі, створеній саме для вас. І що не менш важливо — загальна площа квартири в новобудовах із сучасним плануванням значно раціональніше використана, ніж у старих будинках на зразок «хрущовки», немає тісних коридорів, маленьких кухонь, де не розминутись і бракує місця для сучасної техніки, без якої теперішнє життя неможливе. Проектуючи житловий масив «Пасічний», виходили з таких показників: кухня — не менш як 12 кв. м, вітальня — не менш ніж 20 кв. м з можливістю об'єднати її з кухнею, спальня — не менш як 15 кв. м. Усі квартири спро­ектовані з максимально можли­вою кількістю балконів та ло­джій.
 
Комунікації. Важливою пере­вагою новобудов є наявність су­часних довговічних комунікацій — каналізації, водопостачання, електропроводки, ліфтів. Ви мо­жете спокійно встановлювати у своїй квартирі різну побутову техніку, не переймаючись, чи ви­тримає таке навантаження провод­ка, вимкнеться світло тільки у вас чи у всій будівлі. У будинках жит­лового масиву «Пасічний» перед­бачено електропостачання від власних трансформаторних під­станцій, баки добового запасу води, сучасні ліфти, обладнання телефонними мережами та під­ключення до інтернету.
 
Не менш важливою пробле­мою, коли придбаєш квартиру, є паркування автомобіля. У разі купівлі помешкання на вторинно­му ринку це питання постає дуже гостро, адже колись, проектуючи будинки, не враховували, що май­же кожна сім'я матиме не менш як одне авто. І тут знову перевага но­вобудов — кожна з них, згідно з новими нормами, повинна мати стоянку для автомобілів. Будин­ки, які споруджує компанія «Ваш дім», у житловому масиві «Па­січний» обладнані підземним паркінгом.
 
Крім того, у новобудові ви от­римаєте квартиру з «чистими» документами, не ризикуючи, що у вас можуть виникнути юридичні проблеми з попереднім власни­ком. А якщо купівля відбувається через фонд фінансування будів­ництва, то ви можете бути спокійні за кошти, які заплатили за своє майбутнє житло.
 
Важливо також знати, чи буде тепло у вашій оселі з настанням зими. Старі будинки переважно приєднані до застарілих тепломе­реж міста, нерідко у квартирі ледь-ледь тепло, що не може не турбувати. Ці будівлі не утеплені за сучасними стандартами, а за теперішніх умов подорожчання газу економія на опаленні стає дедалі актуальнішою. Сучасні будинки масиву «Пасічний» обладнані даховими котельнями та квартирними лічильниками теп­лопостачання. Перевагами такого опалення є економія коштів для мешканців, контроль використа­ного тепла в кожній квартирі та відсутність клопоту з автономним квартирним опаленням.
 
Екологія та інфраструктура. Подвір'я будинків складається з відповідних секцій і являє собою великий (удвічі більший від нор­мативного) простір. У внутрішньо­му дворі обладнано дитячий май­данчик, майданчик для відпочинку і гостьова стоянка для автомо­білів. Величезний зелений масив Винниківського лісу на відстані 200 м, відсутність у радіусі 1 км промислових викидів, авто­магістраль Пасічна — Луганська, якою можна швидко дістатися до будь-якого району міста, а також низка соціальних закладів ство­рюють найкомфортніші умови для проживання.
 
Ціна. Припустимо, що сім'я, котра потребує поліпшення жит­лових умов, отримала в спадок двокімнатну «вбиту» тісну дво­кімнатну квартиру площею 50 кв. м у старому цегляному або па­нельному будинку на зразок «хру­щовки» і має якісь заощадження, щоб відремонтувати її або обмі­няти на кращу. Ціна на вторинно­му ринку Львова коливається від 1100 до 1300 у. о./кв. м. Візьмемо середню вартість такої квартири, що становить 60 000 у. о.
 
Вартість житла в новобудові, на­приклад, у житловому масиві «Па­січний», — від 810 до 875 у. о./кв. м залежно від поверху. Тож, вдав­шись до простої арифметики, ви можете переконатися, що за ту саму ціну, яку має квартира площею 50 кв. м на вторинному ринку, ви можете придбати помешкання пло­щею 68 кв. м у масиві «Пасічний». А якщо до цього додати, що ви могли б жити в новобудові, уник­нувши більшості незручностей і про­блем, зякими кожного дня стикають­ся мешканці «старих» будинків, слід усе-таки подумати над майбутнім.
 
Отож вибір за вами: з одного боку — оселя в обжитому районі з тягарем накопичених проблем, а з іншого — можливість прожи­вати в комфортних умовах, не заз­наючи клопоту, який мають меш­канці «старого» міста.
 
Понад те— з нагоди новорічних та різдвяних свят будівельна компанія «Ваш дім» пропонує вам, вибравши певну квартиру в житловому масиві «Пасічний», одержати підземний паркінг для авто вар­тістю 100 тис. грн. безкоштовно. За докладнішою інформа­цією звертайтеся за тел. (032) 298-94-44 у салон з про­дажу нерухомості «Ваш дім» або www.vashdim.com.ua

 
 
Переглядів: 1412 | Додав: superpia | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Грудень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024