Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » 2011 » Жовтень » 25 » Як це буває.
09:58
Як це буває.
Справою про здані новобудови з недоліками у Трускавці – займається прокуратура
 
У прямому ефірі інтерактивної програми «Особистий прийом» телеканалу ZIK, 21 жовтня, начальник головного управління житлово-комунального господарства Львівської облдержадміністрації Ігор Цейтлін, пообіцяв, що уже цього тижня поїде в Трускавець, щоб переконатися як ліквідовуються недоліки у зданих в експлуатацію новобудовах.
 

Зокрема, у продемонстрованому під час програми сюжеті, мешканці вул. Скоропадського, що у Трускавці, поскаржилися, що не всі покупці квартир у новобудовах можуть заселитись у свої помешкання, адже будинки здано в експлуатацію з численними порушеннями. Зокрема, не працюють ліфти, не зроблено ремонту у під’їздах та підвалах. А мешканці Скоропадського, 7, розповіли, що у їхньому будинку тече дах, тому жити на верхніх поверхах неможливо.
«Коли заселилась у цей будинок, то жахнулась. Дах тік, ремонту у під’їзді та у підвалі немає. На п’ятий поверх досі ходжу сходами. Кажуть, що ліфт уже працює, але чесно кажучи, – тільки на папері. Ще жодного разу ним не піднімалась!», – розповіла мешканка Скоропадського, 9, Оксана Вікуть.
Переглянувши сюжет, Ігор Цейтлін погодився, що люди мешкають в будинках, де потрібно усувати багато недоліків.
«Сталось так це через те, що покупці квартир підписали акти на приймання житла від фірми-забудовника. Тобто, документально люди погодились з тими умовами, які їм надали фірми ДП»Делакс Житлобуд» і ТЗОВ «Делакс Україна». Зокрема, в травні цього року забудовниками було вирішено передати ці будинки в експлуатацію. Тоді ж створили комісію, яка оглянувши новобудови, мала підписати документи на передання будинків в експлуатацію. Та на щастя, два члени цієї комісії підписувати документи відмовились, оскільки виявили недоліки. Окрім того, справа цих новобудов зараз знаходиться в прокуратурі. Винних обов’язково буде покарано», – пообіцяв головний комунальник області.
Також Ігор Цейтлін додав, що уже наступного тижня поїде в Трускавець, щоб переконатись як ліквідовуються недоліки у вказаних новобудовах.
Журналісти «Особистого прийому» й надалі відстежуватимуть, як вирішуються проблеми, з якими глядачі звертаються у телеприймальню ZIK.
А вже наступної п’ятниці, 28 жовтня, «Особистий прийом» проведе начальник ГУ МВСУ у Львівській області, генерал-майор міліції Богдан Щур.
Свої питання до головного міліціонера області Ви можете поставити, написавши на сайт телеканалу http://www.tv.zik.ua/, а також зателефонувавши: номер прямого ефіру – 0-800-501-945 (працює лише під час прямого ефіру, дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні – безкоштовні); телефон «гарячої лінії» телеканалу – 0-800-500-945 (працює з 10:00 до 18:00 щобудня, дзвінки зі стаціонарних телефонів в Україні – безкоштовні).
 
Взято тут.
Переглядів: 657 | Додав: superpia | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024