Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
 
Головна » Архів матеріалів
Мінрегіонбуд оголосив про вихід будівельної галузі з кризи
 
Міністр регіонального розвитку та будівництва Володимир Яцуба вважає, що криза в будівельній галузі завершилася.
Про це Яцуба сказав в інтерв'ю виданню Профіль.
Міністр аргументував свою точку зору двома чинниками. "По-перше, вселяє впевненість зростаюча кількість бізнес-структур, які в нинішньому році хочуть займатися будівництвом, отримати відповідні ліцензії, - каже Яцуба. - По-друге, настала стабілізація - збільшення і пропозицій, і попиту на ринку житла".
За твердженням Яцуби, міністерство повністю розібралося з недобудованим житлом по всій Україні. "Це 650 будинків, готові на 50%, і 250 - на 70%. Ціна питання для добудови і тих, і інших - 12 млрд. гривень", - розповів він.
"Глава Нацбанку на нараді в моєму міністерстві обіцяв, що допоможе вирішити питання за рахунок капіталізації і державних, і приватних банків - є перс ... Читати далі »
Переглядів: 776 | Додав: superpia | Дата: 12.04.2010

Відкрито новий пункт продажу
Як повідомляє офіційний сайт ЖБК "Ваш дім" відкрито НОВИЙ пункт продажу квартир житлового масиву "Пасічний" безпосередньо на будівництві. Від тепер всі потенційні клієнти мають змогу отримати тут інформацію про стан та етапи будівництва, здійснити візит на будову, оцінити якість виконання робіт та ознайомитись з плануванням квартир а також оформити купівлю своєї майбутньої нерухомості. Робота пункту продажу розпочнеться з 15 квітня.
Телефон консультанта на будівництві (0322) 247 25 35.
 


Переглядів: 803 | Додав: superpia | Дата: 07.04.2010

Хай мир у серці Вашому панує,
Хай ангел Божий щастя Вам дарує,
Ісус Христос здоров'я шле з небес.
Христос воскрес! Воістину Воскрес!

 
Переглядів: 740 | Додав: superpia | Дата: 02.04.2010 | Коментарі (0)

Будівництво в режимі онлайн
 
На офіційному сайті будівельної компанії "Ваш дім" з'явився розділ, в якому можна переглянути відео в режимі реального часу, з будівництва житлового масиву Пасічний.
 

 
Постійна адреса веб-камери http://vashdim.com.ua/projects/per1/web.html
 
Переглядів: 1398 | Додав: superpia | Дата: 01.04.2010

Фотозвіт від 29.03.2009
 
Більше місяця минуло з часу останнього репортажу.
Тому сьогодні вирішив зробити чергову фотосесію з будівельного майданчику. Якщо порівняти із фото за лютий , то на око помітно, що будова набирає обертів
і уже збудовано від 5 до 8 поверхів(по одному під'їзду на рівні 5,6 та 8 пов,
решта або починають 7 поверх, або вже перекривають). Нарешті випогоджується
і будемо сподіватись будівельники не втратять темпу. 
 
А тепер обіцяні фото.
 
Вид на будову з боку вул. Зелена
 
 
У будинку-реконструкції повним ходом йде ремонт офісних приміщень, уже встановили кондиціонери
Переглядів: 842 | Додав: superpia | Дата: 29.03.2010

Переглядів: 784 | Додав: superpia | Дата: 29.03.2010

Логістика і історична спадщина йдуть вверх
Львівські фахівці з нерухомості з оптимізмом дивляться на 2010 рік: криза досягнула дна, очищення ринку від непрофесійних рієлторів і статус міста-господаря чемпіонату Європи з футболу – все це має активізувати ринок. Додаткові надії покладають на осінню конференцію CEREAN – яка є найбільшим зібранням девелоперів і рієлторів у Східній та Центральній Європі. Фахівці відзначають, що зараз якраз той самий момент коли треба входити в ринок. Багато сегментів пройшли дно, і для інвесторів це дуже перспективно. І саме тепер український ринок є дуже привабливим.

Іноземці окупували історичний центр

Попит на житлову нерухомість у Львові є стабільно високим. «Львів – це місто, де не було будівельного буму, такого як в інших міста ... Читати далі »
Переглядів: 873 | Додав: superpia | Дата: 16.03.2010 | Коментарі (0)

Банки почали знижувати ставки за депозитами, так як фінустановам вже просто нікуди подіти гроші
Банки почали знижувати відсоткові ставки за депозитами населення, так як фінустановам вже просто нікуди подіти залучені гроші. Тепер знайти вигідні умови із вкладів фізособам буде непросто. Великі банки, які останнім часом активно залучали ресурси на ринку депозитів фізосіб, піднімаючи ставки за вкладами, вирішили змінити свою тактику.

"Банки довго займали вичікувальну позицію, однак в останні два-три тижні почалося реальне зниження відсоткових ставок за всіма вкладами на 1-1,5 в.п. залежно від валюти і банку. Очевидно, найближчим часом цей процес продовжиться" , - констатує Євген Дем'янов, директор департаменту продуктів та маркетингу для приватних клієнтів "Райффайзен Банку Аваль".

Повернення

В умовах майже повної відсутності кредитування населення та економіки ба ... Читати далі »
Переглядів: 1645 | Додав: superpia | Дата: 16.03.2010 | Коментарі (0)

Антимонопольний дозволив «Галнафтогазу» придбати частку «Крим-ліспромбуду»
Львівський портал / 11.03.2010 16:42
Антимонопольний комітет України надав дозвіл ПАТ «Концерн Галнафтогаз» (м. Львів) на придбання частки в статутному капіталі ПП «Крим-ліспромбуд» (м. Севастополь), що забезпечує покупцеві перевищення 50 % голосів у вищому органі управління емітента. Про це повідомили у прес-службі АМКУ. Довідка: «Концерн Галнафтогаз» – провідна українська компанія, основною діяльністю якої є роздрібна реалізація пального та супутніх товарів через мережу заправних комплексів «ОККО». Компанія входить в трійку лідерів за обсягами продажів нафтопродуктів на роздрібному ринку України. Діяльність «Концерну Галнафтогаз» представлена в 21 областях України та АР Крим. Іншим важливим напрямком діяльності Концерну є реалізація споживчих і супутніх товарів в магазинах при АЗК. «Концерн Галнафтогаз» також реалізовує нафтопродукти ве ... Читати далі »
Переглядів: 764 | Додав: superpia | Дата: 11.03.2010 | Коментарі (0)

У Львові для будівництва розв’язки на вул.Пасічній житло не зноситимуть
18:24, 01.03.2010
1 березня виконавчий комітет Львівської міської ради затвердив містобудівне обґрунтування транспортної розв’язки на вул. Проектованій-Пасічній.
Як розповів начальник управління архітектури Львівської міської ради Юрій Криворучко, рішенням передбачено зміну червоних ліній: «Це містобудівне обґрунтування було розроблене на звернення чотирьох власників приватних житлових будинків у межах території забудови розв’язки вчинити дії, які б запобігли знесенню їхніх будинків. Ми звернулись до «Містопроекту». і коштом цих чотирьох суб’єктів було перероблено проект для того, аби не зачіпати це житло, оскільки раніше будинки потрапляти у червоні лінії».
Разом з тим, Юрій Криворучко додав: «У зв’язку з розвитком технологій та зміною будівельних норм, ми будуємо розв’язки більш компактними».
Переглядів: 913 | Додав: superpia | Дата: 02.03.2010

« 1 2 ... 32 33 34 35 36 37 38 »
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архів записів
Пошук
Друзі сайту
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Copyright MyCorp © 2024