Меню сайту
Опитування
Чи задоволенні Ви роботою ОСББ?
Всього відповідей: 26
Форма входу

Instagram

Ваш Дім. Масив "Пасічний".

Instagram Вітаю Вас Гість | RSS

 
[Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS]
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Форум » Житловий мікрорайон на Пасічній, 171. м. Львів » Інформація, обговорення, пропозиції від інвесторів » Гуртуймося
Гуртуймося
kolomiecДата: Неділя, 30.08.2009, 09:41 | Повідомлення # 11
Сержант
Група: Проверенные
Повідомлень: 39
Нагороди: 0
Репутація: 0
Статус: Offline
Думаю, що варто гуртуватися, таким чином ми гуртом щось зможемо вирішити!!!!
 
AnДата: Вівторок, 01.09.2009, 18:47 | Повідомлення # 12
Полковник
Група: Модераторы
Повідомлень: 224
Нагороди: 1
Репутація: 1
Статус: Offline
ВСІМ ДОБРОГО ДНЯ!
Я один із тих хто повівся на прекрасні обіцянки та перспективи щодо будівництва розрекламованого масиву "Пасічний", про що шкодую щодня ...
Мною було написано не одного листа як і на ЖБК "Ваш-Дім" (далі пропоную їх називати - будівельниками) так і на ТзОВ "Інвестиційно-фінансову компанію" (далі пропоную їх називати - управителями), проте ЖОДНОЇ відповіді на листи не прийшло ...
Телефонні розмови з Михайлом (далі пропоную його називати - Міша) нічого конкретного не розповідали, лиш засвідчили про розслабленість будівельників та управителів, враховуючи наявний у них щит захисту лобійований будівельниками у ВРУ – Закон України „Про запобігання впливу світової фінансової кризи на розвиток будівельної галузі та житлового будівництва” від 28.12.2008р. №800-VI, згідно якого накладено мораторій на дострокове припинення Договорів про участь у ФФБ, крім випадку розірвання такого договору за згодою всіх сторін Договору, а також за умови, що визначений термін прийняття в експлуатацію об'єкта будівництва переноситься більше ніж на 18 місяців.
Тобто вони собі згідно цього закону спокійно можуть строк здачі будинку перенести на 18 місяців і їм за те нічого не буде!
Враховуючи БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ будівельників та управителів, ігнор ними учасника ФФБ я зробив такі кроки для того, щоб дістати хоч якусь інформацію:
1. Телефонував на гарячу лінію уряду Тімошенко (8-800-507-30-90), розповів про суть справи, чекаю відповіді ... дзвінок від 03.08.2009р. мають відповісти протягом 45 РОБОЧИХ днів (видно уряд дуже оперативно працює), відповідь чекаю.. можливо якщо буде більше дзвінків, буде більше шансів на якусь змістовну відповідь, а не на відписку на яку я якщо чесно і чекаю ...;
2. Задав це саме питання і на гарячій лінії Тігіпка, може щось він порішає, вже байдуже хто, головне щоб хтось щось допоміг;
3. Був на зустрічі із журналістами газети „Інформатор”, просив на цю тему провести журналістське розслідування;
4. Скинув на помічника депутата Львівської міської ради Кожелюка, проект листа звернення до депутатів Львівської міської ради і інформування громадськості про ситуацію яка є, а також розгляд можливості заміни наших славетних будівельників на когось порядного...
На то всьо поки тільки чекаю ... ніхто нічого поки не вияснив і відповіді мені не прислав ....

Додано (01.09.2009, 18:30)
---------------------------------------------
Щодо пісульки управителя, не повертається язик назвати це листом, про перенесення здачі будинку в експлуатації на рік.
Згідно здорового глузду, така пісулька не є підставою для зміни істотної обставини договору про участь у ФФБ, тому логічним б мало бути внесення змін до договорів про участь у ФФБ, проте фінансова компанія цього не може зробити, оскільки у них не має ніяких планів фінансування, отже і не можливо затвердити якісь графіки будівництва без грошей ....
Час спливає, прекрасне літо з погодою коли можна будувати від зорі до зорі минає, а на Пасічній – капець ...

Додано (01.09.2009, 18:41)
---------------------------------------------
Бизнесмен Виталий Антонов продаст до 20% концерна «Галнафтогаз» Европейскому банку реконструкции и развития (ЕБРР)

Вчера Европейский банк реконструкции и развития подписал договор о вхождении банка в уставный капитал «Галнафтогаза». «Мы приняли решение, что такая стратегическая инвестиция поможет нам улучшить структуру нашего капитала и расширить бизнес», — комментирует председатель наблюдательного совета украинской компании Виталий Антонов.

Сумма сделки — $50 млн. До конца года ЕБРР выкупит готовящуюся эмиссию акций «Галнафтогаза» на сумму $20 млн., а на протяжении следующего года — еще на $30 млн.

Согласно оценкам Виталия Антонова, доля ЕБРР в капитале компании составит около 15-20%. Топ-менеджер также отметил, что в докризисные времена $50 млн. стоили бы 8-9% капитала. Однако в условиях кризиса решение ЕБРР войти в капитал «Галнафтогаза» очень важно для компании.

Эксперты говорят, что в последние годы компания развивалась за счет заемных средств. В год открывали по 70 АЗС. Были планы выйти на IPO, от которых компания отказалась. Однако нужда в дополнительном финансировании осталась — чтобы развивать свою сеть, нужны деньги. Поэтому им и пришлось согласиться на продажу части своего капитала.

По словам пресс-атташе киевского представительства ЕБРР Антона Усова, банк сотрудничает с «Галнафтогазом» с 2001 года. Под программу развития сети АЗС «Окко», принадлежащей концерну, ЕБРР выделял $1,3 млн. в 2003-м, $25 млн. в 2005-м и $100 млн. в 2007 году.

К тому же до сентября 2008 года экс-глава украинского офиса банка Камен Захариев входил в наблюдательный совет украинской компании. Как отмечают аналитики, банк хорошо знает, как работает компания, и даже в условиях кризиса вполне может рискнуть вложить деньги в капитал. Даже несмотря на то что 2008 год «Галнафтогаз» окончил со значительными убытками.

В свою очередь, Усов отмечает, что решение о вхождении в капитал «Галнафтогаза» соответствует стратегическим задачам ЕБРР. «Мы развиваем независимых операторов энергетического рынка, который очень непрозрачен. Поэтому мы стремимся входить в уставный капитал различных компаний», — объясняет представитель ЕБРР.

Читайте также: Укрэксимбанк получит от ЕБРР кредит в $134,5 млн
По его словам, было решено, что на данном этапе сотрудничества банка и компании наиболее выгодным для обеих сторон будет участие в акционерном капитале. Средства ЕБРР будут направлены на финансирование баланса компании, реструктуризацию задолженности, приобретение новых АЗС и энергосберегающие мероприятия.

ОАО «Концерн «Галнафтогаз» создан 30 октября 2001 года во Львове путем слияния ОАО «Ивано-Франковскнефтепродукт», ОАО «Закарпатнефтепродукт-Ужгород» и ОАО «Закарпатнефтепродукт-Хуст». Компании принадлежит сеть АЗС «ОККО». Под контролем компании около 3000 АЗС, 103 модуля сжиженного газа и 15 нефтебаз. АЗС компании расположены в 19 областях Украины.

Концерн подконтролен компании «Универсальная инвестиционная группа», которая была создана инвестиционной компанией FIEH Establishment (Лихтенштейн). Фактически концерн контролирует украинский бизнесмен Виталий Антонов.

Додано (01.09.2009, 18:44)
---------------------------------------------
Девелоперський холдинг UDC Holding восени 2010 року планує почати будівництво чотиризіркового готелю Novotel у Львові.
Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив журналістам генеральний директор UDC Holding Леонід БОГДАНОВ.

За його словами, чотиризірковий готель Novotel на 76 номерів планують побудувати на власній земельній ділянці, площею 10 соток, у Львові на площі Адама Міцкевича.

Почати будівництво плануються не раніше осені 2010 року, завершити – до кінця 2011 року. Інвестиції в проект складуть близько 8 млн. євро.

Л.БОГДАНОВ також відзначив, що холдинг підписав меморандум про розміщення гостей і учасників Євро-2012 з мерією Львова, в якому третьою стороною виступило TUI Travel.

Як повідомляв УНІАН, UDC Holding уклав контракт з міжнародним оператором Accor Group на управління мережею готелів.

Довідка УНІАН. Девелоперський холдинг Universal Development Construction (Україна) був створений шляхом об`єднання активів компаній «Ваш дім» (Львів), «Технопарк ЛЗТА» (Львів) і «Універсальна девелоперська компанія» (Київ). Холдинг об`єднує значну кількість земельних ділянок, об`єктів нерухомості і незавершеного будівництва. Вартість активів холдингу оцінюється в 150-200 млн. дол.

Холдинг реалізує проекти з будівництва офісної, готельної, логістичної, промислової і житлової нерухомості.

УНІАН

Додано (01.09.2009, 18:46)
---------------------------------------------
Девелоперська компанія UDC Holding має намір почати будівництво чотирьох 2-зіркових готелів Etap і однієї 3-зіркової Ibis у березні-травні 2010 року, - повідомив гендиректор компанії Леонід Богданов.

Будівництво готелів Etap почнеться в Києві, Харкові, Одесі та Львові, готелю Ibis - у Львові.

Всього проектом передбачено будівництво в містах-мільйонниках України 31 готелю (2 - Ibis і 29 - Etap).

Загальна вартість проекту - порядку €100 млн., термін реалізації - до 2018 року.

Для реалізації даного проекту UDC Holding залучила партнера з Кувейту, який проінвестує порядка 25-30% від загальної суми.

Богданов також відзначив, що компанія UDC підписала угоду з TUI Travel Plc (Великобританія) - офіційним оператором з розміщення гостей і учасників чемпіонату Європи з футболу 2012 року з боку УЄФА - на розміщення гостей в готелі Ibis у Львові.

Крім того, Богданов доповнив, що, окрім будівництва готелів Etap та Ibis, восени 2010 року у Львові компанія почне будівництво 4-зіркового готелю Novotel на 76 місць, щодо якої компанія також планує укласти угоду з TUI Travel.

Будівництво 4-зіркового готелю Novotel компанія планує завершити до 2012 року.

Нагадаємо, UDC Holding має намір інвестувати в будівництво п'яти готелів €20 млн. до 2012 року. Місткість готелів коливатиметься від 100 до 200 номерів, а площа - від 4 тис. кв. м до 8 тис. кв. м.

UDC Holding (Universal Development & Construction Holding) - це холдинг, який об'єднує ряд компаній, що працюють на ринку нерухомого майна України з 1998 року. UDC Holding розвиває переважно проекти в Західній і Центральній Україні.

Додано (01.09.2009, 18:47)
---------------------------------------------
як видно люди не бідні стоять за будівельниками, просто не хочуть перелити трохи грошей з одного бізнесу в інший ...

 
Форум » Житловий мікрорайон на Пасічній, 171. м. Львів » Інформація, обговорення, пропозиції від інвесторів » Гуртуймося
  • Сторінка 2 з 2
  • «
  • 1
  • 2
Пошук:

Copyright MyCorp © 2024